Apple's App Store verwerkt meer dan 2 miljard downloads

Apple heeft bekendgemaakt dat zijn App Store de grens van twee miljard downloads heeft bereikt. Sinds de lancering van de App Store is het succes van de online winkel ongekend. Consumenten en ontwikkelaars beginnen zich wel steeds meer te verzetten tegen het beleid van Apple.

App Store stats

Apple heeft bekendgemaakt dat zijn App Store voor de iPhone weer een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. Nog geen half jaar na het bereiken van een miljard downloads kan Apple weer een nieuw record melden. Deze keer heeft staat de teller van de webshop op twee miljard downloads en daarmee steekt Apple vooralsnog met kop en schouders boven zijn concurrenten uit. Wat opvalt is dat er veel meer betaalde applicaties worden gedownload via de App Store dan gratis applicaties. Het mag dan ook duidelijk zijn dat de App Store Apple geen windeieren legt. Desondanks beginnen steeds meer ontwikkelaars en consumenten zich te verzetten tegen de regels van Apple. Zo heeft Apple zich inmiddels de woede op de hals gehaald van Google door het weigeren van de Google Voice-applicatie en beide partijen zijn het nu via de overheid aan het uitvechten. Ook consumenten zijn het niet eens met het beleid aangezien functies zoals tethering simpelweg niet toegelaten worden terwijl er wel veel vraag naar is.

Nokia stapt op deze problemen handig in door de regelgeving omtrent de Ovi Store juist wat ruimer te maken. Zo kunnen consumenten nu reeds gedownloade applicaties opnieuw downloaden. Nokia is daarnaast van plan om zijn winkel nog opener te maken en na de introductie van de N900 zal Nokia een grote slag gaan slaan doordat veel open source-applicaties in de Ovi Store terecht zullen gaan komen.

Apple App Store iPhone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters