Apple's iPhone volgende maand in Nederland – Exclusief!

Een bron binnen T-Mobile heeft tegen All About Phones bevestigd dat de iPhone naar alle waarschijnlijkheid volgende maand op de Nederlandse markt is. Onduidelijk is nog welke prijzen hij precies zal gaan krijgen.

Gisteren rolde op de redactie van All About Phones een mailtje binnen van een medewerker van T-Mobile. Volgens hem zijn ze op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor de introductie van de iPhone die eind Maart in Nederland moet gaan plaatsvinden onder de T-Mobile vlag. Hij kon nog geen prijzen melden omdat die intern nog niet bekend zijn gemaakt aan iedereen. Echter wist de bron te melden dat intern nu de geluiden steeds harder worden over de iPhone en dat het nu zo goed als zeker is dat het toestel er echt volgende maand aan zit te komen.</p>

Het wordt echter wel interessant of de iPhone wel of niet gesimlocked zal zijn bij de roze provider. Aangezien alle nieuwe toestellen tegenwoordig simlock vrij worden verkocht door T-Mobile in verband met de overname van Orange, kan dit misschien ook gaan gelden voor de iPhone. De bron binnen T-Mobile wist hierop nog niks te zeggen. Binnenkort hopen we meer informatie te hebben.

Zie ook onze reactie op de laatste ontwikkelingen van dit bericht.

t-mobile-germany_iphone 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters