Applicatiewinkel van Samsung gaat op 14 september live

Samsung heeft bekendgemaakt dat zijn eigen applicatiewinkel voor telefoons op 14 september live zal gaan. De winkel zal eerst in Frankrijk, Italië en Engeland live gaan en later zullen nog eens dertig andere landen volgen.

Samsung heeft bekendgemaakt dat het zijn applicatiewinkel zal gaan openen. De producent heeft inmiddels een website klaarstaan waarop momenteel valt te lezen dat de winkel binnenkort live zal gaan. Samsung heeft bekendgemaakt dat de winkel op 14 september het licht zal gaan zien en aankomende week zal tijdens de IFA in Berlijn de eerste preview gegeven worden aan de pers. Hierbij zal All About Phones ook aanwezig zijn. De winkel zal eerst in drie landen gelanceerd worden, te weten Frankrijk, Engeland en Italië. Niet veel later zullen ook dertig andere landen aan de beurt zijn. Samsung heeft ook laten weten dat momenteel alleen de Samsung i8910 HD ondersteund zal gaan worden voor de applicatiewinkel van de producent. Gebruikers met een i8910 zullen een softwareupdate moeten doorvoeren om de winkel te kunnen bereiken. De winkel is dus vooralsnog alleen geschikt voor Symbian v5-toestellen echter heeft de producent al aan All About Phones laten weten dat het de bedoeling is dat de winkel van Samsung alle platformen gaat ondersteunen waarvan de producent momenteel gebruik maakt voor zijn telefoons. De winkel zal in eerste instantie 300 applicaties in het assortiment hebben echter is de verwachting dat dat aantal nog dit jaar richting de 2000 applicaties zal gaan groeien.

Onduidelijk is nog wanneer we de applicatiewinkel in Nederland kunnen gaan verwachten. Naar verwachting zullen we wel onder de dertig landen vallen die in de tweede beurt ontsloten zullen worden. Aankomende week is All About Phones in Berlijn te vinden voor de IFA-beurs waarbij we zeker een preview zullen geven van de applicatiewinkel van Samsung. Samsung Nederland laat tegenover All About Phones weten dat het hier om een try-out gaat waarna ons land zal gaan instappen als deze afgerond is. Naar verwachting zullen we dus onder de dertig landen behoren waarin de applicatiewinkel in de tweede fase ingevoerd wordt.

Samsung applicatiewinkel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters