Asus brengt Windows Phone 7-toestel naar de FCC

Elektronicafabrikant Asus komt met een Windows Phone 7-toestel op de markt. De Asus E600 is onlangs bij de elektronicawaakhond FCC in de Verenigde Staten ingeleverd.

asus e600

Er zitten duidelijke foto’s bij de FCC-aanvraag. Het toestel lijkt snel op de markt te kunnen komen; er zit zelfs al een gebruiksaanwijzing bij. Het toestel lijkt erg op het fictieve toestel in de plaatjes waarmee Microsoft zijn nieuwe mobiele besturingssysteem aanprijst. Nu komt dat toestel dus op de markt.

De Asus E600 zal in de VS waarschijnlijk door AT&T bij abonnementen worden verkocht. Op basis van de foto’s kan worden geconcludeerd dat het scherm een diagonaal van pakweg 4 inch krijgt, een 5 megapixel camera met een LED flash achterop, en een 1300 Mh accu. Het toestel heeft geborstelde metalen elementen en het is een tamelijk dunne telefoon. Een cameratoets en volumeknoppen ontbreken niet, en een micro-USB-aansluiting zit er ook in. Voorts is het toestel voorzien van een 3.5 mm audio ingang aan de bovenkant.

De Taiwanese fabrikant nam eerder dit jaar afscheid van de samenwerking met Garmin voor de op Android gebaseerde navigatietelefoons. Daarna maakte Asus bekend dat het werkte aan zowel Android- als WP7-toestellen. Het grappige is dat in dit toestel de acculader en de oortjes nog steeds het merk Garmin-Asus dragen.

Het ziet er niet naar uit dat dit toestel DNLA gaat ondersteunen, meldt phonearena, dat een blik heeft geworpen in de beknopte gebruiksaanwijzing.

Bron: phone arena

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters