Asus geeft gratis GPS-stick aan Transformer Prime gebruikers

Asus heeft een webpagina in het leven geroepen waarop consumenten zich kunnen aanmelden om gratis in aanmerking te komen voor een GPS-dongle voor hun Transformer Prime tablet. De dongle moet de GPS-problemen van de tablet oplossen.

Via een speciale pagina waarop teruggelezen kan worden hoe de gratis stick aangevraagd moet worden. Sinds de launch van de Transformer Prime klagen veel gebruikers dat de ingebouwde GPS onbruikbaar is. Dit heeft te maken met het feit dat de achterkant van de tablet van aluminium is en amper een GPS-signaal doorlaat. Apple heeft dit probleem weten op te lossen door een plastic strip aan de bovenkant van haar iPad te plaatsen.

Asus heeft er nu voor gekozen om alle klanten die een Transformer Prime hebben een gratis GPS dongle te geven. De dongle kan aan de onderkant van de tablet aangesloten worden en deze moet ervoor zorgen dat het GPS-bereik sterk verbetert. Als de dongle eenmaal is aangesloten, is het alleen niet meer mogelijk om het keyboard aan te sluiten aangezien ze van dezelfde connector gebruik maken. De gratis stick is tot en met 31 juli gratis aan te vragen via de website van Asus.

Asus Transformer Prime

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters