Asus komt met quadcore 3D-tablet

Hoewel de hele lichting tablets die al in januari op de CES is aangekondigd nog in de winkels moet verschijnen, verhindert dat de fabrikanten niet om weer nieuwe modellen aan te kondigen. Asus komt met een exemplaar (waarschijnlijk Eee-pad genaamd) met een processor met vier kernen en een los leverbaar toetsenbord.

Asus met eee pad

Asus is nogal druk geweest de afgelopen tijd. Op de CES kondigde het Taiwanese bedrijf een aantal veelbelovende tablets aan (en nog een paar smartphones) en daarna kondigde het bedrijf een partnerschap aan met Marvell om de expanderende Chinese markt te gaan bedienen. En nu wordt dus een quadcore tablet aangekondigd, die als extra feature 3D-displaymogelijkheden zou bieden.

De informatie komt van een Russisce website die sprak met de CEO van het bedrijf, Jerry Chen. Die kondigde wat plannen aan voor 2011.

Chen heeft in het gesprek echter niet de datum gemeld waarop hij hoopt de tablet in de winkels te hebben. Dus daar moeten we naar raden. Waarschijnlijk zal het nog wel even duren voor de quadcore 3D-machine uitkomt. Asus zal er in ieder geval voor willen zorgen dat het voor Kerstmis in de schappen ligt, en mogelijk wat vroeger, wellicht vlak na de zomer.

Asus is voorts bezig met de productie van Androidtelefoons. Maar of er ooit wat komt van de Windows Phone 7 E600, is nog altijd onduidelijk. Chen zei daar niets over in het interview.

Bron: IntoMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

10.5-inch iPad Pro

Apple iPad Pro met dunne schermranden onthuld: alles wat je moet weten lees verder

iPad Pro

Dunnere schermranden: renders nieuwe 10.5-inch en 12.9-inch iPad Pro lees verder

Apple iPad Mini

Apple stopt met verkoop en ontwikkeling van iPad Mini lees verder

iPads

‘10.5-inch iPad Pro met dunne schermranden komt in juni’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters