ASUS kondigt Fonepad Note 6 aan met 6-inch Full-HD scherm

ASUS heeft vandaag de nieuwe Fonepad Note 6 aangekondigd, een slanke 6-inch Android-phablet met een scherp Full HD-scherm en ingebouwde HSPA + 3G voor telefoongesprekken en mobiel internet. Een noise-cancelling microfoon zorgt voor kristalheldere gesprekken.

De phablet is slechts 10.3mm dik en heeft een gewicht van 210 gram. Beelden worden weergegeven via een 6-inch Super IPS+ scherm met een 1920 x 1080 Full HD-resolutie. De Super IPS+ display-technologie zorgt voor een helder beeld met een brede kijkhoek en goed zicht in direct daglicht.

De ASUS SonicMaster audiotechnologie zorgt voor de juiste geluidskwaliteit via de dual speakers op de voorzijde. De Fonepad Note 6 (ME560CG) wordt aangedreven door de nieuwe 2.0 GHz Intel Atom processor Z2580 met Hyper-Threading technologie. Het toestel beschikt over een 3200 mAh batterij met tot 23 uur 3G-spreektijd en 6,5 uur video afspeeltijd.

ASUS Fonepad Note 6 

De Fonepad Note 6 heeft ook een stylus voor handgeschreven invoer via Asus apps. Instant Page wordt automatisch gestart wanneer de stylus uit het slot wordt gehaald. Smart Crop maakt het gemakkelijk om een screenshot in een applicatie op te slaan. Smart Peek previews geeft snelle toegang tot content in een applicatie.

Asus Fonepad Note 6 beschikt ook over tal van aanpassingen in de Android 4.2 interface. Een nieuwe camera app biedt real-time previews van foto-effecten en een gemakkelijke aanpassing van de witbalans en belichting voor zo wel de 8.0-megapixel autofocuscamera op de achterzijde als de 1,2-megapixel camera op de voorkant. Video-opname vindt plaats in een 1080p Full-HD resolutie. De All Smiles functie selecteert de beste gezichtsuitdrukkingen van een opeenvolgende reeks aan foto’s en voegt deze automatisch samen in één shot waarin alle personen glimlachen. De Smart Remove functie verwijdert ongewenste achtergrondobjecten en mensen om de perfecte foto te maken.

Fonepad Note 6 wordt verkrijgbaar in zwart of wit met 16 GB of 32 GB aan opslag. Beide modellen beschikken ook over een microSDHC kaartslot om meer geheugen toe te voegen. De phablet heeft ook een optionele Side Flip Cover case. Deze is gemaakt van duurzaam synthetisch materiaal en heeft een anti-slip rubberenafwerking.

Het is nog onduidelijk wanneer het nieuwe Android-toestel naar Nederland gaat komen en wat de prijs zal zijn.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters