ASUS kondigt meerdere nieuwe tablets aan

ASUS heeft op de Computex-beurs in Taiwan meerdere nieuwe tablets aangekondigd, waaronder een hybride tablet die loopt op zowel Windows 8.1 en Android.

Acer kondigt meerdere nieuwe tablets aan asus transformer book v pr01 1
ASUS Transformer Book

Daarnaast komt er een nieuwe serie MeMo Pads uit en een Fonepad. De hybride tablet, de Transformer Book V. Asus, komt in meerdere onderdelen uit. Een tablet die voor zowel Android als Windows een tablet- als laptopmodus heeft en een smartphone die op Android draait.

Het HD IPS-scherm heeft een grootte van liefst 12.5 inch. In de laptopmodi heeft het toestel een harde schijf van 1 TB, terwijl de tabletmodi een opslag van 128 GB heeft. Het toestel draait op zowel Windows 8.1 als Android 4.4 KitKat. De smartphone krijgt een 5 inch-scherm.

Fonepad

De Fonepad-tablet heeft een 3G-belfunctie en een Intel-processor die 1,8 GHz klokt. Het toestel heeft een HD IPS-scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. Het scherm neemt 72,2 procent van het toestel in beslag. Van dit toestel komt er een 7- en 8 inch-variant op de markt. Beide toestellen hebben dezelfde resolutie en een 5 en 2 MP-camera. Het toestel verschijnt in het zwart, wit, goud en rood en beschikt over dual sim.

MeMO Pad

ASUS komt met twee nieuwe tablets in de Memo Pad-reeks: een 7- en een 8-incher. De toestellen zijn vanaf halverwege juni verkrijgbaar, schrijft ASUS in een persbericht. De 7 inch-tablet krijgt een quadcoreprocessor van Intel die 1,86 GHz klokt. De 8 inch-variant heeft een processor die een kloksnelheid heeft van 2,3 GHz.

De 8 inch-variant krijgt een Full HD-scherm, de 7 inch-variant een HD IPS-scherm met een resolutie van 1280×800 pixels.

Momenteel weet ASUS nog niet of de toestellen in Nederland op de markt komen, en voor welke prijs.

Acer kondigt meerdere nieuwe tablets aan asus fonepad 8fe380cg 
PhonePad
Acer kondigt meerdere nieuwe tablets aan asus memo pad7me176c 
MeMO Pad 7
Acer kondigt meerdere nieuwe tablets aan asus memo pad8me581cl 
MeMO Pad 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters