ASUS lekt de Apple Tablet

ASUS Computers heeft bevestigd dat het voor Apple Tablet PC’s gaat maken het komend jaar. Er is verder weinig bekend over, maar dat hij eraan komt is duidelijk.

ASUS is de fabrikant die de tablets voor Apple gaat produceren, maar of Apple (die nogal op geheimhouding staat) zo blij zal zijn dat deze informatie uitlekt, valt nog te bezien. ASUS kan nog niet zeggen wanneer de tablet op de markt zal verschijnen. De computerbouwer maakte voor Apple al iBooks, PowerBooks en MacBooks.

tablet 

Tot nu toe zijn tablet-pc’s nooit een groot succes gebleken. De apparaten doen het alleen redelijk in niche-markten, zoals in de medische wereld en de auto-industrie. CNet stelt dat een bedrijf met Apples reputatie hier verandering in zou kunnen brengen. De eerder opgedane kennis bij de productontwikkeling van de iPod en de iPhone geven het bedrijf volgens CNet een voorsprong. Op de Crave-weblog wordt al gespeculeerd over een tablet-Mac met een aangepaste versie van OS X Leopard, een cpu op basis van de Intel Core-architectuur en een touchscreen-interface die we kennen van de iPhone en de iPod touch.

tablet2 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters