Asus maakt de Eee Pad MeMo 370t bekend

Fabrikant Asus heeft een kleine variant van de Transformer Prime aangekondigd. De Eee Pad MeMo 370t heeft nagenoeg de zelfde specificaties als zijn grote broer, maar dan met een 7-inch touchscreen.

De nieuwe Eee Pad kan gezien worden als het kleine broertje van de Transformer Prime. De tablet was al eerder uitgelekt en moet interessante specificaties gaan brengen voor een goede prijs. De tablet zal slechts 249 euro gaan kosten, zo meldt Asus. De specificaties van de tablet zijn door Asus niet officieel naar buiten gebracht, maar wel is duidelijk welke processor er in het beestje bromt.

Asus zelf heeft gezegd dat er een Tegra 3-processor in de tablet te vinden is. De tablet krijgt een 7-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. Ook is er 1GB RAM aanwezig in het apparaat en een 8-megapixelcamera. De tablet draait al op de allerlaatste versie van Ice Cream Sandwich, Android 4.0.3, en moet ergens in het tweede kwartaal op de markt komen.

Asus Eee Pad MeMo 370t

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. gwystyl2 -

    Ik moet zeggen dat Transformer Prime wat beter bekt dan EEE Pad MeMo 370t :).
    Leuk dat bijna dezelfde specs ook in een kleinere tablet geperst worden. Op het moment neig ik meer naar een <10" tablet dan een > 10" versie. Een iets kleinere lijkt me wat handzamer om mee te nemen.
    Voor een goede keus voor 7 of 8.9 zou ik ze eigenlijk beide even willen proberen. Binnenkort maar eens een telefoonwinkel inlopen 🙂

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via