Asus P565 gecanceld

De Asus P565, de wondertelefoon die het bedrijf nog aankondigde vóór de fusie met Garmin, is gecanceld. Het toestel zou sowieso niet naar Nederland komen, maar ook importeren lijkt nu moeilijk te worden. Is dit een resultaat van de fusie met Garmin, of is er iets anders aan de hand?

Asus P565

In november vorig jaar lanceerde Asus haar heilige graal, de P565. Dit toestel zou onder andere de eerste smartphone met een 800MHz-processor worden en bood een groot scala andere functies. Dat het toestel de Nederlandse winkels niet zou bereiken, was bij de lancering al duidelijk, maar nu krijgt het verhaal een heel andere draai. Het toestel is namelijk gecanceld om nog onbekende redenen.

Aangezien Asus recentelijk samengegaan is met Garmin, is het natuurlijk goed mogelijk dat dit de reden is van het cancellen van de telefoon. Het bedrijf weigert dit echter te bevestigen en ook recentelijk zijn er nog een aantal Asus smartphones zonder Garmin aangekondigd, dus waarschijnlijk moeten we de oorzaak toch ergens anders zoeken. Het kan natuurlijk ook nog dat er gewoon iets mis was met het toestel of misschien heeft Asus wel vage marketingredenen om het toestel niet meer uit te brengen. Laten we hopen dat de Nüviphone van Garmin niet dezelfde dood staat te wachten, want ook van dat toestel hebben we al meer dan een jaar niets gehoord.

Bron: Mobilewhack.com

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters