Asus P565 is de eerste pda met 800Mhz processor

Asus heeft een pda geïntroduceerd die voorzien is van een 800Mhz-processor van Marvell. De Marvell TavorP is de eerste processor die ingebouwd wordt in een pda die de 800Mhz grens bereikt.

De pda is vandaag aangekondigd door de producent die vooral hoge ogen gooit met zijn “beestachtige” specificaties. Zo heeft bied de pda ondersteuning voor HSDPA en UMTS en loopt daarnaast op Windows Mobile 6.1 Pro. Het scherm meet 2.8″ en heeft 65K-kleuren met een VGA (480 x 640 pixels) resolutie. Verder zit er een SiRF Star III GPS chip in met InstantFix zodat je nog sneller en fix hebt. Het meest opvallende aan dit toestel is toch wel zijn processor die een snelheid van 800Mhz heeft. De Marvell TavorP is de snelste pda processor tot nu toe die zijn weg heeft gevonden naar de mobiele industrie. Overigens is de processor niet nieuw: onder andere de P552w van Asus en de Blackberry’s Bold en Storm lopen op dezelfde processor, al is de kloksnelheid bij die toestellen beperkt tot 624MHz. Tot slot kunnen we melden dat het toestel ook een 3 megapixel camera heeft en een micro-sd slot.

Volgens GSMHelpdesk zal dit toestel niet naar Nederland komen, echter zullen er voldoende mogelijkheden zijn om dit toestel uit het buitenland te importeren. Prijzen zijn nog onbekend.

asusp5651 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters