Asus P565 is de eerste pda met 800Mhz processor

Asus heeft een pda geïntroduceerd die voorzien is van een 800Mhz-processor van Marvell. De Marvell TavorP is de eerste processor die ingebouwd wordt in een pda die de 800Mhz grens bereikt.

De pda is vandaag aangekondigd door de producent die vooral hoge ogen gooit met zijn “beestachtige” specificaties. Zo heeft bied de pda ondersteuning voor HSDPA en UMTS en loopt daarnaast op Windows Mobile 6.1 Pro. Het scherm meet 2.8″ en heeft 65K-kleuren met een VGA (480 x 640 pixels) resolutie. Verder zit er een SiRF Star III GPS chip in met InstantFix zodat je nog sneller en fix hebt. Het meest opvallende aan dit toestel is toch wel zijn processor die een snelheid van 800Mhz heeft. De Marvell TavorP is de snelste pda processor tot nu toe die zijn weg heeft gevonden naar de mobiele industrie. Overigens is de processor niet nieuw: onder andere de P552w van Asus en de Blackberry’s Bold en Storm lopen op dezelfde processor, al is de kloksnelheid bij die toestellen beperkt tot 624MHz. Tot slot kunnen we melden dat het toestel ook een 3 megapixel camera heeft en een micro-sd slot.

Volgens GSMHelpdesk zal dit toestel niet naar Nederland komen, echter zullen er voldoende mogelijkheden zijn om dit toestel uit het buitenland te importeren. Prijzen zijn nog onbekend.

asusp5651 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters