‘Asus gaat ’s werelds eerste smartphone met Snapdragon 835 onthullen’

Asus gaat op 4 januari ’s werelds eerste vlaggenschip met de Qualcomm Snapdragon 835 onthullen. Daar wijst een nieuwe teaser van de Taiwanese smartphonefabrikant op.

CES 2017

Op 5 januari gaat CES 2017 van start, oftewel de Consumer Electronics Show. Daar worden elk jaar talloze nieuwe gadgets aangekondigd, waaronder natuurlijk ook smartphones. HTC zal bijvoorbeeld naar verwachting de HTC Ocean Note onthullen, een krachtige phablet. Samsung zal er zijn nieuwe Galaxy A-serie onthullen, maar de Samsung Galaxy S8 blijft bewaard tot april. Ook Asus zal zijn opwachting maken. Het Taiwanese bedrijf houdt een dag van te voren, op 4 januari dus, een eigen evenement. De smartphonefabrikant bevestigde onlangs al dat het daar een nieuwe Zenfone smartphone zal onthullen.

Qualcomm Snapdragon 835

Vandaag heeft Asus opnieuw een teaser geplaatst voor het mysterieuze toestel. Het is duidelijk waarmee het vlaggenschip indruk moet gaan maken: ‘De beste processor ter wereld’. Daarmee heeft Asus het over een Qualcomm Snapdragon processor, zoals de afbeelding onthuld. De kans is groot dat Asus hiermee de Snapdragon 835 bedoelt, de nieuwe vlaggenschip-SoC van Qualcomm. De chipset is kleiner doch krachtiger en efficiënter dan de Snapdragon 820, zijn voorganger. Qualcomm zal zelf naar verwachting ook zijn nieuwe chipset in de schijnwerpers zetten tijdens de elektronicabeurs.

Asus ZenFone Zoom

Asus heeft ook onthuld dat het nieuwe vlaggenschip een dubbele camera heeft. De kans is groot dat het om de volgende generatie Asus ZenFone Zoom gaat. Het is nog niet duidelijk of het toestel deel zal uitmaken van Asus’ aankomende ZenFone 4-serie. Waarschijnlijk wordt het nieuwe vlaggenschip van Asus ’s werelds eerste smartphone met de Snapdragon 835. Naast dit wapenfeit zal Asus naar verwachting ook een bescheiden budgettelefoon met een flinke batterij en Android Nougat onthullen.

Bron: Asus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. mark -

   Het gaat vaak ook om de eer. Ik vindt het ook jammer maar gebeurt regelmatig. Ik vind als je telefoon aankondigd je ook direct of binnen een week moet leveren. En niet een maand of langer. Al zóu deze telefoon wel optijd op de markt gebracht worden. Denk 1 a 2 maanden hooguit. Anders kunnen ze de telefoon net zo goed tijdend de mwc aankondigen.

   1. Robert -

    Check hun vorige zenfones maar eens. Dan zie je dat er vele maanden tussen presentatie en release zit. Het toppunt is wel de zenfone zoom. Heeft 1 jaar geduurd.

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters