Asus VivoTab Smart komt naar Nederland

Asus heeft een persbericht uitgestuurd dat het nog deze maand de VivoTab Smart gaat leveren in Nederland. De VivoTab Smart is een Windows 8 tablet voor een relatief lage prijs.

Asus VivoTab Smart

De VivoTab Smart komt als aanvulling op de VivoTab en de VivoTab RT, die we op de IFA in Berlijn vorig jaar al konden bezichtigen. De VivoTab Smart draait op de volledige versie van Windows 8 en wordt dan ook aangestuurd door een Intel Atom-processor. Het gaat om een dualcore Z2760-chip, die er volgens Asus voor zorgt dat het apparaat snel en vloeiend zijn werk doet.

De VivoTab Smart is voorzien van een 10,1″-scherm met 1366×768 pixels. Dat is een IPS-paneel wat zorgt voor betere kleuren en kijkhoeken. Het scherm kan tot vijf verschillende drukpunten tegelijk waarnemen. De VivoTab Smart heeft een 8-megapixelcamera met Full HD-videofunctie en heeft een batterij die volgens Asus tot 9,5 uur meegaat op een lading. vandaag de ASUS VivoTab™ Smart Windows 8 tablet. De VivoTab smart is slechts 9,7mm dik en weegt 580 gram.

Asus heeft ook een accessoire voor de tablet aangekondigd, de zogenaamde TranSleeve keyboard. Die is apart verkrijgbaar en is een toetsenbord en hoesje in een, zoals de Microsoft Surface dat ook heeft.

De VivoTab Smart zal nog deze maand verkrijgbaar zijn in Nederland voor een adviesprijs van €499. Die geldt voor de 64GB-variant met alleen Wi-Fi.

Asus VivoTab Smart 
Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters