Asus Zenfone 2 met 4GB ram kost omgerekend 390 euro

Asus wist de aandacht eerder dit jaar op de CES-beurs in Las Vegas goed te trekken. Het bedrijf kondigde daar de Zenfone 2 aan. Hiervan komen twee varianten op de markt, waarvan één met 4GB werkgeheugen. Inmiddels is de prijs van deze telefoon bekend.

Asus brengt smartphone met 4GB werkgeheugen uit asus zenfone 2

Omgerekend gaat de Asus Zenfone 2 met 4GB ongeveer 386 euro kosten. De 2GB-variant is een stukje goedkoper: 263 euro. Omgerekend is dat 300 dollar en dat is 100 dollar meer dan Asus bij de aankondiging van de telefoon beloofde.

De Asus Zenfone 2 krijgt een scherm met een formaat van 5,5 inch en een full HD-resolutie van 1080×1920 pixels. In de telefoon zit een Intel Atom-processor die, afhankelijk van de versie, een kloksnelheid heeft van 1,8 of 2,3 GHz. De smartphone draait op Android 5.0 Lollipop.

Foto’s schiet de Asus Zenfone 2 in 13 megapixel en filmen kan hij in full HD. De selfiecamera maakt in 5 megapixel een kiekje van je die je op Instagram kunt plaatsen. In de telefoon passen twee simkaarten en de smartphone ondersteunt ook 4G-internet.

Het is nog onbekend of de Asus Zenfone 2 ook in Nederland op de markt komt. En wanneer. Inmiddels is de telefoon wel in het assortiment opgenomen van een Britse webwinkel.

Bron: AliExpress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. nathalia -

  Het toestel zal in maart in Frankrijk uitkomen. Daarna in april ook in Italie en de VS.

  Tevens zal het toestel ook nog met Qualcomm en Mediatek processors uitkomen. Ben benieuwd wat daar de prijzen van worden.

  En dan komt er ook nog een 5 inch versie uit. Maar als ik de foto's daarvan zie, dan is deze bijna net zo groot als de 5,5 inch versie: http://www.whatsontech.com/2015/02/15/5-inch-asus-zenfone-2-leaked-with-hd-display-2gb-ram-and-4g-lte/

  Kunnen jullie aangeven welke Britse webshop het toestel gaat verkopen? Ik bestel namelijk liever in Engeland, Frankrijk of Italie i.v.m. de eventuele invoerrechten….

  Meer info over bovenstaande op http://www.whatsontech.com/2015/02/14/asus-zenfone-2-rollout-schedule-and-new-models-in-tow/

  1. Quasimodo -

   Mhah, ik denk dat de wens de vader van de gedachte is. Iedereen snapt wel dat $200,00 = €175,00 niet haalbaar is voor een A-merk toestel met deze specs en deze looks. Ik vind €263,00 best al heel netjes. De Atom Z3580 in deze Zenfone 2 is echt een waardige concurrent van een snapdragon 801/805.

   De 1+2 gaat waarschijnlijk een stuk duurder worden dan de 1+1. Er worden prijzen genoemd hier en daar van $400-$500.

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 camera

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters