Asus Zenfone 3 meer unibody dan de meesten

De Asus Zenfone 3 deluxe lijkt volgens de laatste onoficiële renders het eerste unibody toestel te worden zonder de karakteristieke plastic ‘antennelijnen’.

Asus Zenfone 2 ruim 30 miljoen keer verkocht

Asus heeft vorig jaar met de release van de Zenfone 2 een waar verkoopsucces gehad. Het vriendelijk geprijsde toestel ging meer dan 30 miljoen keer over de toonbank. Verwonderlijk was dat niet, het toestel heeft een 5,5inch Full-HD beeldscherm en is met 4GB werkgeheugen en een Intel Atom Z3580 processor een toestel met behoorlijk high-end specificaties. In tegenstelling tot andere smartphones met die specificaties was het toestel vriendelijk geprijsd. Je betaalde voor een Zenfone 2 bij release ongeveer 300 euro. Inmiddels kun je het toestel voor minder dan 200 euro vinden. Niet gek voor een telefoon met een octacore processor. Wij waren dan ook behoorlijk te spreken over het toestel.

Verschijningsdatum Zenfone 3

De Zenfone 2 verscheen in januari van vorig jaar. Asus heeft aangegeven dat het de Zenfone 3 zal gaan presenteren op de Computex beurs die dit jaar in Taipei zal worden gehouden. De beurs is van 31 mei tot en met 4 juni. Wanneer het toestel dan beschikbaar zal zijn voor consumenten is een vraag.

Geruchten over het toestel

Uit onoficiele renders van het toestel kunnen we opmaken dat het toestel een front-facing LED flitser heeft voor het uitlichten van selfies en dat het toestel kan worden opgeladen met een USB-C aansluiting De Zenfone 3 zal een vingerafdrukscanner aan de achterkant hebben en de Zenfone 3 deluxe heeft de vingerafdrukscanner op de home knop zitten.

Unibody van de Zenfone 3 deluxe

Een belangrijk speerpunt van de Zenfone 3 deluxe is het ontbreken van de kararkteristieke antennelijntjes, die je in de huidige unibody smartphones kan vinden. Deze lijnen zijn een noodzakelijkelijk kwaad en zorgen ervoor dat de radiosignalen hun weg kunnen vinden van en naar de telefoon. Hoe Asus het voor elkaar heeft gekregen dit te omzeilen moet nog duidelijk worden.
Asus Zenfone 3

Smart Flip Cover met verlichting

Asus noemt ook een een smart Flip Cover waarvan de randen kunnen verlichten. Mogelijk op dezelfde manier die we vinden in de Wiko Fever. Een handige en elegante oplossing voor het vinden van je toestel in het donker.

We houden onze ogen gericht op de Computex beurs en blijven je op de hoogte brengen over de Zenfone 3

Bron: Red Dot 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters