Asus lekt vier nieuwe smartphones op zijn website

Asus heeft maar liefst vier nieuwe smartphones op zijn Franse website gelekt. Het gaat om de ‘standaard’ Asus Zenfone 4 en drie variaties op die telefoon: de Asus Zenfone 4 Selfie, Zenfone 4 Selfie Pro en Zenfone 4 Max. De telefoons waren even te koop, maar de aanbieding is inmiddels offline gehaald.

Asus Zenfone 4

Asus Zenfone 4De Asus Zenfone 4 is qua specificaties een midrangetelefoon. De Zenfone 4 heeft een 5,5 inch groot full HD AMOLED-display. De telefoon moet vlot blijven draaien door de Snapdragon 630-processor in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Voor de opslag van je bestanden en apps kun je gebruikmaken van 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Foto’s neem je met een dubbele achtercamera met een 12- en 8-megapixelsensor. Selfies schiet met een enkele 8-megapixelcamera. En met de 3300mAh-batterij zou je minstens de dag door moeten komen. Dat pakketje is kost 499 euro en komt in het zwart of wit.

Asus Zenfone 4 Selfie en Selfie Pro

De Zenfone 4 Selfie en Selfie Pro verschillen licht van het normale model. Zoals de naam doet vermoeden gaat het bij deze smartphones vooral om selfies te maken. Daarom hebben ze allebei een dubbele voorcamera. De Selfie heeft sensors van 20- en 8-megapixel, de Selfie Pro schiet in 24 en 5 megapixel. Op de andere hardware ga je wel wat achteruit: de Zenfone 4 Selfie heeft een Snapdragon 430-processor, de Zenfone 4 Selfie Pro draait op een Snapdragon 625. Bovendien heeft eerstgenoemde ook een minder beeldscherm, namelijk een IPS-paneel met een HD-resolute van 1280 x 720 pixels. De Selfie en Selfie Pro kosten respectievelijk 300 en 400 euro.

Asus Zenfone 4 Max

Als laatste blijft de Zenfone 4 Max over, de goedkoopste van de vier smartphones. De naam slaat niet op het scherm, want de 4 Max heeft met een 5,2 HD-paneel het kleinste scherm van de vier telefoons. Max lijkt wel op de batterij te wijzen. Die is met 4100mAh duidelijk groter dan bij zijn duurdere broertjes. Verder draait de Max op een Snapdragon 425-processor en 3GB werkgeheugen. De uitbreidbare opslagruimte is 32GB groot. De dubbele achtercamera schiet in 13 en 5 megapixel, de voorcamera heeft een 8-megapixelsensor. Dit alles krijg je voor 230 euro.

Bron: Android Police

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters