‘Specificaties Asus ZenFone 4 gelekt’

Er zijn specificaties gelekt van de Asus ZenFone 4, een smartphone van Asus die nog niet aangekondigd is. De bron van de lek is GFXBench. De smartphone krijgt een 5,7 inch scherm met qhd-resolutie.

Asus ZenFone 4

De onaangekondigde smartphone van Asus, de Zenfone 4, krijgt een 5,7 inch scherm met qhd-resolutie en een 6GB RAM. Tijdens de International Consumer Electronics Show in Las Vegas kondigde Asus twee smartphones aan, namelijk de Zenfone AR en de Zenfone 3 Zoom. Recent zijn de specificaties verschenen van de Zenfone 4. Dit apparaat, mogelijk een phablet, krijgt een Qualcomm Snapdragon 820-processor. De geruchten gaan rond dat Samsung alle Snapdragon 835 chips heeft ingenomen, waardoor andere smartphone fabrikanten de keuze krijgen een oude chip te gebruiken of de lancering van de smartphone uit te stellen.

Asus ZenFone AR

Een van de smartphones die onthuld werd tijdens het CES is de Asus Zenfone AR. Deze smartphone ondersteunt zowel Tango als Google Daydream. De ZenFone AR heeft een Snapdragon 821 en een 5,7 inch AMOLED display met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Daarnaast heeft deze smartphone high-end speakers die DTS virtual surround sound ondersteunen.

Asus ZenFone 3 Zoom

De Asus ZenFone 3 Zoom is een cameratelefoon die 7,9mm dun is. Daarnaast heeft de smartphone een dual-camera van 12MP 25mm wide-angle lens met een diafragma van f/1.7 en een van 12MP 56mm camera met 2.3x optische zoom. De smartphone heeft een batterijcapaciteit van 5000mAh. Volgens het bedrijf kun je langer dan zes uur non-stop 4K video filmen. Daarnaast heeft de telefoon een 5.5-inch HD AMOLED scherm, en wordt het aangedreven door de Snapdragon 625.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters