‘Specificaties Asus ZenFone 4 gelekt’

Er zijn specificaties gelekt van de Asus ZenFone 4, een smartphone van Asus die nog niet aangekondigd is. De bron van de lek is GFXBench. De smartphone krijgt een 5,7 inch scherm met qhd-resolutie.

Asus ZenFone 4

De onaangekondigde smartphone van Asus, de Zenfone 4, krijgt een 5,7 inch scherm met qhd-resolutie en een 6GB RAM. Tijdens de International Consumer Electronics Show in Las Vegas kondigde Asus twee smartphones aan, namelijk de Zenfone AR en de Zenfone 3 Zoom. Recent zijn de specificaties verschenen van de Zenfone 4. Dit apparaat, mogelijk een phablet, krijgt een Qualcomm Snapdragon 820-processor. De geruchten gaan rond dat Samsung alle Snapdragon 835 chips heeft ingenomen, waardoor andere smartphone fabrikanten de keuze krijgen een oude chip te gebruiken of de lancering van de smartphone uit te stellen.

Asus ZenFone AR

Een van de smartphones die onthuld werd tijdens het CES is de Asus Zenfone AR. Deze smartphone ondersteunt zowel Tango als Google Daydream. De ZenFone AR heeft een Snapdragon 821 en een 5,7 inch AMOLED display met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Daarnaast heeft deze smartphone high-end speakers die DTS virtual surround sound ondersteunen.

Asus ZenFone 3 Zoom

De Asus ZenFone 3 Zoom is een cameratelefoon die 7,9mm dun is. Daarnaast heeft de smartphone een dual-camera van 12MP 25mm wide-angle lens met een diafragma van f/1.7 en een van 12MP 56mm camera met 2.3x optische zoom. De smartphone heeft een batterijcapaciteit van 5000mAh. Volgens het bedrijf kun je langer dan zes uur non-stop 4K video filmen. Daarnaast heeft de telefoon een 5.5-inch HD AMOLED scherm, en wordt het aangedreven door de Snapdragon 625.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Robert -

      Tussen presentatie en in de schappen doet asus met hun zenfone maanden over. Tevens zijn ze in Nederland niet officieel te koop terwijl hun andere producten gewoon te verkrijgen zijn

Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters