‘Specificaties Asus ZenFone 4 gelekt’

Er zijn specificaties gelekt van de Asus ZenFone 4, een smartphone van Asus die nog niet aangekondigd is. De bron van de lek is GFXBench. De smartphone krijgt een 5,7 inch scherm met qhd-resolutie.

Asus ZenFone 4

De onaangekondigde smartphone van Asus, de Zenfone 4, krijgt een 5,7 inch scherm met qhd-resolutie en een 6GB RAM. Tijdens de International Consumer Electronics Show in Las Vegas kondigde Asus twee smartphones aan, namelijk de Zenfone AR en de Zenfone 3 Zoom. Recent zijn de specificaties verschenen van de Zenfone 4. Dit apparaat, mogelijk een phablet, krijgt een Qualcomm Snapdragon 820-processor. De geruchten gaan rond dat Samsung alle Snapdragon 835 chips heeft ingenomen, waardoor andere smartphone fabrikanten de keuze krijgen een oude chip te gebruiken of de lancering van de smartphone uit te stellen.

Asus ZenFone AR

Een van de smartphones die onthuld werd tijdens het CES is de Asus Zenfone AR. Deze smartphone ondersteunt zowel Tango als Google Daydream. De ZenFone AR heeft een Snapdragon 821 en een 5,7 inch AMOLED display met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Daarnaast heeft deze smartphone high-end speakers die DTS virtual surround sound ondersteunen.

Asus ZenFone 3 Zoom

De Asus ZenFone 3 Zoom is een cameratelefoon die 7,9mm dun is. Daarnaast heeft de smartphone een dual-camera van 12MP 25mm wide-angle lens met een diafragma van f/1.7 en een van 12MP 56mm camera met 2.3x optische zoom. De smartphone heeft een batterijcapaciteit van 5000mAh. Volgens het bedrijf kun je langer dan zes uur non-stop 4K video filmen. Daarnaast heeft de telefoon een 5.5-inch HD AMOLED scherm, en wordt het aangedreven door de Snapdragon 625.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Robert -

      Tussen presentatie en in de schappen doet asus met hun zenfone maanden over. Tevens zijn ze in Nederland niet officieel te koop terwijl hun andere producten gewoon te verkrijgen zijn

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters