Asus onthult ZenFone Max Plus (M1): dunne schermranden

Onlangs onthulde Asus een nieuw lid van de ZenFone familie: de ZenFone Max Plus (M1). Deze middenklasser houdt zich aan alle regels van de 2017 smartphone, zoals een hoge screen-to-body ratio en komt met een beeldverhouding van 18:9. Dat maakt het de eerste ZenFone met deze beeldverhouding, nadat de smartphonemaker al kwam met de Pegasus 4S als eerste toestel van het bedrijf met de steeds populairder wordende aspect ratio.

Randloos ontwerp met vingerafdrukscanner aan de achterkant

Zoals gezegd volgt de ZenFone Max Plus veel andere toestellen van dit jaar met een randloos ontwerp. Het display is 5.7 inch groot en komt met een resolutie van 1080 x 2160. Aan de onderkant blijft vergeleken met sommige toestellen wel nog een redelijke rand over, maar deze blijkt alsnog niet groot genoeg te zijn voor een fysieke homeknop en vingerafdrukscanner. Hierdoor zien we weer de bekende verhuizing van de vingerafdrukscanner naar de achterkant van het toestel. Inmiddels zijn de meeste mensen aan het fenomeen gewend. En hoewel er nog genoeg toestellen zijn waar je aan de voorkant je vinger kunt scannen, begint het idee van een scanner aan de voorkant al heel langzaam te vervagen.

Asus ZenFone Max Plus (M1)

Dual camera setup

Het toestel doet aan de achterkant verder mee met de dubbele camera trend en is uitgerust met een 16 megapixel en 8 megapixel lens. Aan de voorkant vinden we weer een 8 megapixel camera voor je selfies. Onlangs bedacht Paris Hilton zich op Twitter overigens dat zij en Britney Spears de selfie elf jaar geleden zouden hebben uitgevonden, waarna ze natuurlijk keihard op de feiten werd gewezen.

Asus ZenFone Max Plus (M1)

Twee ZenFone Max Plus uitvoeringen

Onder de motorkap vinden we een MediaTek 6750T processor met of 2GB RAM en 16GB opslagruimte, of 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Verder komt de smartphone met een mooie 4.130mAh batterij en draait hij op Android 7.0 Nougat met daarbovenop de ZenUI 4.0 interface van Asus. Verdere informatie over wanneer het toestel beschikbaar zal zijn, waar hij beschikbaar zal zijn en hoeveel hij zal gaan kosten is voorlopig nog onbekend.

Via: GSMArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters