Asus onthult ZenFone Max Plus (M1): dunne schermranden

Onlangs onthulde Asus een nieuw lid van de ZenFone familie: de ZenFone Max Plus (M1). Deze middenklasser houdt zich aan alle regels van de 2017 smartphone, zoals een hoge screen-to-body ratio en komt met een beeldverhouding van 18:9. Dat maakt het de eerste ZenFone met deze beeldverhouding, nadat de smartphonemaker al kwam met de Pegasus 4S als eerste toestel van het bedrijf met de steeds populairder wordende aspect ratio.

Randloos ontwerp met vingerafdrukscanner aan de achterkant

Zoals gezegd volgt de ZenFone Max Plus veel andere toestellen van dit jaar met een randloos ontwerp. Het display is 5.7 inch groot en komt met een resolutie van 1080 x 2160. Aan de onderkant blijft vergeleken met sommige toestellen wel nog een redelijke rand over, maar deze blijkt alsnog niet groot genoeg te zijn voor een fysieke homeknop en vingerafdrukscanner. Hierdoor zien we weer de bekende verhuizing van de vingerafdrukscanner naar de achterkant van het toestel. Inmiddels zijn de meeste mensen aan het fenomeen gewend. En hoewel er nog genoeg toestellen zijn waar je aan de voorkant je vinger kunt scannen, begint het idee van een scanner aan de voorkant al heel langzaam te vervagen.

Asus ZenFone Max Plus (M1)

Dual camera setup

Het toestel doet aan de achterkant verder mee met de dubbele camera trend en is uitgerust met een 16 megapixel en 8 megapixel lens. Aan de voorkant vinden we weer een 8 megapixel camera voor je selfies. Onlangs bedacht Paris Hilton zich op Twitter overigens dat zij en Britney Spears de selfie elf jaar geleden zouden hebben uitgevonden, waarna ze natuurlijk keihard op de feiten werd gewezen.

Asus ZenFone Max Plus (M1)

Twee ZenFone Max Plus uitvoeringen

Onder de motorkap vinden we een MediaTek 6750T processor met of 2GB RAM en 16GB opslagruimte, of 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Verder komt de smartphone met een mooie 4.130mAh batterij en draait hij op Android 7.0 Nougat met daarbovenop de ZenUI 4.0 interface van Asus. Verdere informatie over wanneer het toestel beschikbaar zal zijn, waar hij beschikbaar zal zijn en hoeveel hij zal gaan kosten is voorlopig nog onbekend.

Via: GSMArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters