Atlantic Telecom komt met nieuwe sms dienst: SMS tot PDF

Atlantic heeft vandaag een persbericht doen uitgaan waarin zij een nieuwe sms dienst introduceren op de Nederlandse telecom markt genaamd SMS to PDF. Gebruikers kunnen volgens Atlantic eenvoudig via een SMS een PDF document opvragen dat automatisch per email wordt verstuurd naar een persoon.

Atlantic Telecom is een relatief onbekend bedrijf in Nederland dat via deze nieuwe sms dienst zijn intreden wil maken in Telecom land. Ze bieden al enige tijd vaste lijnen aan voor de telefoon, maar maken nu ook de stap naar mobiele telecom industrie. Volgens het persbericht introduceerdt Atlantic een drietal nieuwe diensten, te weten:

  • Email tot SMS
  • SMS to PDF
  • Het versturen van betaalde SMS berichten

Nou zijn ze niet echt geheel vernieuwend met het online versturen van sms berichten, maar SMS to PDF en Email is natuurlijk wel een leuke nieuwigheid. SMS to pdf werkt als volgt, gebruikers kunnen via een SMS een PDF document opvragen dat ze op een server hebben staan en vervolgens wordt die pdf automatisch per email verstuurd naar een andere gebruiker.

“SMS to PDF is uitermate geschikt voor het versturen van folders, prijslijsten, (speel)schema‚Äôs, kortingsbonnen, nieuwsbrieven, clubbladen en elke andere informatie die per email gestuurd kan worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via