'AT&T is al door voorraad iPhone 3G S heen'

Dat de iPhone 3G S net als zijn oudere broertje ontzettend populair gaat worden is natuurlijk niet zo vreemd, maar nu doet zich een erg interessante situatie voor. Volgens de geruchten is AT&T nu al door zijn voorraad van de nieuwe iPhone heen.

Apple iPhone 3GS officieel main

De lancering van de originele iPhone 3G verliep niet helemaal zonder problemen en grote mensenmassa’s die de AT&T- en Apple-winkels bestormden. De kans is groot dat dat met de lancering van de iPhone 3G S niet anders gaat worden. Dat wil zeggen, bij de meeste dealers van het apparaat. Naar verwachting zullen zich weer lange rijen vormen voor de Apple Stores en ook Best Buy en Walmart kunnen heel wat extra klanten verwachten op vrijdag 19 juni. Natuurlijk krijgt AT&T als exclusieve operator voor de 3GS dan indirect ook heel wat extra klanten, maar direct via zijn eigen winkels zal het op die dag zelf waarschijnlijk wat minder hard lopen. Het gerucht doet namelijk de ronde dat AT&T al helemaal door de voorraad iPhones 3G S heen is.

In het systeem van AT&T zou sinds gisteren de melding hebben gestaan dat elke pre-order voor de iPhone 3GS die na 13 juni geplaatst is niet direct geleverd gaat worden. Consumenten die het toestel nu pre-orderen bij AT&T zullen een mailtje krijgen met de dag waarop ze het toestel op kunnen halen, naar verwachting ongeveer één tot twee weken na de 19e. Dit betekent dus dat AT&T waarschijnlijk helemaal geen iPhones meer heeft en dat de klanten die op de 19e de AT&T-shops bestormen om zonder pre-order een iPhone 3G S te halen ergens anders moeten gaan zoeken. Natuurlijk bestaat ook de kans dat AT&T een aantal toestellen op voorraad houdt voor de losse verkoop, maar als dat zo is zal dat aantal heel klein zijn.

In Nederland zal de iPhone 3GS tien dagen later, op 26 juni, in de verkoop gaan. Hoewel die datum in Nederland ook voor wat probleempjes zal gaan zorgen, vorig jaar knalde bijvoorbeeld het activatiesysteem van T-Mobile eruit door overbelasting, moet de launch in Nederland heel wat rustiger gaan verlopen. T-Mobile zal het toestel zelf in de eigen winkels gaan aanbieden en daarnaast is de iPhone3G S onder andere verkrijgbaar bij de Apple Premium Resellers, Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House, GSMWEB.NL, belnu.nl, studentmobiel.nl en Typhone.nl. Van geen van deze verkoopkanalen is al een bericht uitgegaan dat het toestel uitverkocht is en aangezien de hype rond de iPhone in Nederland een stuk kleiner is, is daar ook geen enkele aanleiding voor.

Bron: iPhone Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters