AT&T reageert op Verizon's reclamespotjes

De Amerikaanse telecomprovider AT&T heeft gereageerd op de “there’s a map for that”-reclames die concurrent Verizon Wireless onlangs gelanceerd heeft. Eerder diende AT&T al een aanklacht in tegen Verizon.

There's A Map For That reclame screenshot

Naast de aanval op de iPhone om de Motorola Droid te promoten, heeft Verizon de afgelopen tijd de verstrekker van Apple’s iPhone, en tevens concurrent, AT&T proberen zwart te maken. Met de “there’s a map for that”-reclame, afgeleid van de “there’s an app for that”-reclame van Apple, heeft Verizon gepoogd te laten zien dat AT&T een slechte 3G-dekking is. Eerder berichtten we al over een aanklacht die AT&T ingediend heeft tegen Verizon. Deze aanklacht richtte zich op de insinuatie dat in de aangegeven gebieden in het reclamespotje er met een telefoon op het AT&T-netwerk geen gebruik zou kunnen worden gemaakt van de telefoon. Om deze reden wilde men de commercial van de buis halen.

Omdat dit schijnbaar niets opgeleverd heeft, lijkt AT&T het over een ander boeg te willen gooien. In een statement op de site van de telecomprovider wordt uiteengezet dat de reclamespotjes van Verizon niet kloppen. Het bedrijf zegt dat het normaal niet ingaat op reclames van concurrenten, maar omdat de spotjes zo erg onwaar zijn wil AT&T dit graag recht zetten. Er wordt gesteld dat het bereik van AT&T 303 miljoen Amerikanen omvat, oftewel 97% van de bevolking. Er wordt echter wel toegegeven dat maar 75% gebruik kan maken van 3G-netwerken. Ook geeft de telecomprovider aan tegen de reclamespotjes in te willen gaan. Tot op heden zijn er echter nog geen filmpjes verschenen waarin Verizon bejegend wordt. Tot nu toe lijkt Verizon de winnaar te zijn. De Motorola Droid werd in het eerste weekend erg goed verkocht.

Bron: Cnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters