AT&T verscheurt rekening boze twitteraar

De Amerikaanse presentator van het progamma Mythbusters kreeg een rekening van AT&T van 11.000 euro gepresenteerd voor het gebruik van mobiel internet net over de grens met Canada. De provider heeft deze rekening verscheurd nadat de presentator Adam Savage geklaagd had over de rekening op Twitter.

Twitter

Toen Savage zijn rekening kreeg heeft hij zijn onvrede hierover uitgesproken op Twitter, hij riep zijn fans op om hetzelfde te doen. Zijn fans, ongeveer 50.000 mensen, gaven gehoor aan deze oproep en de extreem hoge rekening werd binnen de kortste keren het gesprek van de dag op Twitter.

De rekening die de presentator had gekregen was voor het gebruik van een mobiel usb-modem om een paar uur in Canada gebruik te maken van het internet. De Amerikaanse providers berekenen dus net als hun Europese collega’s extreem hoge kosten voor het gebruik van mobiel internet in het buitenland.

Dezelfde dag dat Savage zijn woede uitsprak op Twitter werd hij gebeld door een medewerker van AT&T met de mededeling dat zijn rekening zou worden vernietigd. De presentator heeft laten weten blij te zijn dat zijn rekening niet betaald hoeft te worden, maar geeft aan dat dit niet het voorrecht behoort te zijn van een beroemdheid.

Bron: Mashable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

    Het zijn altijd weer de rijke mensen die niks hoeven te betalen. Als je eenmaal rijk bent is het echt makkelijk rijk te blijven als je overal alleen maar getrakteerd wordt.

    1. DerOllie -

      Het gaat hier meer om bekendheid dan rijkdom… Denk dat Savage wel een aardig zakcentje verdiend aan de shows, maar denk dat niet dat jij een multi-miljonair…

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters