AT&T verscheurt rekening boze twitteraar

De Amerikaanse presentator van het progamma Mythbusters kreeg een rekening van AT&T van 11.000 euro gepresenteerd voor het gebruik van mobiel internet net over de grens met Canada. De provider heeft deze rekening verscheurd nadat de presentator Adam Savage geklaagd had over de rekening op Twitter.

Twitter

Toen Savage zijn rekening kreeg heeft hij zijn onvrede hierover uitgesproken op Twitter, hij riep zijn fans op om hetzelfde te doen. Zijn fans, ongeveer 50.000 mensen, gaven gehoor aan deze oproep en de extreem hoge rekening werd binnen de kortste keren het gesprek van de dag op Twitter.

De rekening die de presentator had gekregen was voor het gebruik van een mobiel usb-modem om een paar uur in Canada gebruik te maken van het internet. De Amerikaanse providers berekenen dus net als hun Europese collega’s extreem hoge kosten voor het gebruik van mobiel internet in het buitenland.

Dezelfde dag dat Savage zijn woede uitsprak op Twitter werd hij gebeld door een medewerker van AT&T met de mededeling dat zijn rekening zou worden vernietigd. De presentator heeft laten weten blij te zijn dat zijn rekening niet betaald hoeft te worden, maar geeft aan dat dit niet het voorrecht behoort te zijn van een beroemdheid.

Bron: Mashable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

    Het zijn altijd weer de rijke mensen die niks hoeven te betalen. Als je eenmaal rijk bent is het echt makkelijk rijk te blijven als je overal alleen maar getrakteerd wordt.

    1. DerOllie -

      Het gaat hier meer om bekendheid dan rijkdom… Denk dat Savage wel een aardig zakcentje verdiend aan de shows, maar denk dat niet dat jij een multi-miljonair…

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters