AT&T verscheurt rekening boze twitteraar

De Amerikaanse presentator van het progamma Mythbusters kreeg een rekening van AT&T van 11.000 euro gepresenteerd voor het gebruik van mobiel internet net over de grens met Canada. De provider heeft deze rekening verscheurd nadat de presentator Adam Savage geklaagd had over de rekening op Twitter.

Twitter

Toen Savage zijn rekening kreeg heeft hij zijn onvrede hierover uitgesproken op Twitter, hij riep zijn fans op om hetzelfde te doen. Zijn fans, ongeveer 50.000 mensen, gaven gehoor aan deze oproep en de extreem hoge rekening werd binnen de kortste keren het gesprek van de dag op Twitter.

De rekening die de presentator had gekregen was voor het gebruik van een mobiel usb-modem om een paar uur in Canada gebruik te maken van het internet. De Amerikaanse providers berekenen dus net als hun Europese collega’s extreem hoge kosten voor het gebruik van mobiel internet in het buitenland.

Dezelfde dag dat Savage zijn woede uitsprak op Twitter werd hij gebeld door een medewerker van AT&T met de mededeling dat zijn rekening zou worden vernietigd. De presentator heeft laten weten blij te zijn dat zijn rekening niet betaald hoeft te worden, maar geeft aan dat dit niet het voorrecht behoort te zijn van een beroemdheid.

Bron: Mashable

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters