“AT&T wil Vodafone overnemen”

Volgens de Financial Times zint de provider AT&T op het overnemen van de Europese provider Vodafone. De Amerikaanse provider zou daarvoor zo’n 190 miljard euro voor over hebben.

AT&T zou vooral geinteresseerd zijn in de Europese activiteiten van Vodafone, Verizon Wireless zou dan het aandeel van Vodafone in Verizon terugkopen. De overname zou een grote impact hebben en van AT&T een van de grootste providers ter wereld maken, met onder andere een stevige voet in de Nederlandse markt.

Met de overname zou een som gepaard zijn van 190 miljard euro, een aardig bedrag voor een bedrijf dat momenteel een beurswaarde heeft van ongeveer 80 miljard euro minder. De deal zou in ieder geval de nodige aandacht trekken van regulators in de Verenigde Staten, die eerder al de overname van T-Mobile door AT&T verbood. Momenteel gaat het enkel nog om informatie van de, naar eigen zeggen, betrouwbare bronnen van de Financial Times. AT&T noch Vodafone heeft al op het gerucht gereageerd.

"AT&T wil Vodafone overnemen" vodafonelogo rev 

Bron: Financial Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hyunato -

    Als ik de Amerikaanse TV moet geloven heeft iedereen een hekel aan AT&T. En als nieuwe Vodafone klant weet ik niet of ik hiermee blij moet zijn.

    1. hanszw -

      Als iedereen een hekel aan AT&T zou hebben dan is het zeker zo belangrijk om daarvan de rede te weten (omdat ze groot zijn?). Aan de andere kant, hoe kom je aan 105 miljoen klanten als iedereen een hekel aan je heeft.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel priv├ęgegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters