Audi komt ook met eigen telefoon

De autoproducent Audi komt ook met een eigen telefoon genaamd de Audi mobile device. De telefoon loopt op Audi MMI interface software die ook terug te vinden is in de top modellen van de Autoproducent.

Audi is zeker niet de eerste producent die met een eigen telefoon komt. Eerder ging Mercedes, Ferrari en Nissan en nog tal van anderen deze producent voor. Deze nieuwe Audi heeft op zich aardige specs mee gekregen als je hem vergelijkt met telefoons van andere producenten. Zo heeft hij Wifi en UMTS en je kunt er natuurlijk mee bellen.

Echter gaat deze telefoon verder. Deze telefoon kan eigenlijk je hele auto ook instellen voordat je instapt. Het kan de auto op slot zetten en natuurlijk wel openen en je kunt vooraf ook de navigatie invoeren. Ook kun je de locatie van je auto constant bekijken op een map en stoelen automatisch instellen behoort ook nog tot de mogelijkheden. Via de camera’s die in de top moddelen van Audi zitten ingebouwd kun je ook nog de omgeving in de gaten houden en naar je telefoon streamen. De telefoon is dus een verlengde van je auto!

We moeten er wel nog bij vertellen dat het een testmodel is, echter als je een dikke portemonnee hebt dan kan je er vast voor zorgen dat je deze met je nieuwe S8 bijgeleverd krijgt!

Audi_cellphone_Car_control_1-thumb 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters