Australië en Oostenrijk krijgen iPhone

Vanochtend heeft T-Mobile de iPhone officieel aangekondigd voor Australië en Oostenrijk. Beide modellen, met 8GB en 16GB opslagruimte, zijn verkrijgbaar voor een prijs van respectievelijk 399 en 499 euro.

De iPhone is te koop in 39 T-Mobile-winkels in Oostenrijk en via de webshop van de mobiele operator. En je bent verplicht een 2-jarig abonnement af te sluiten. Bij die abonnementen hebben de Oostenrijkers keuze uit het Classic-tarief, waarvoor ze 39 euro per maand betalen. Ze krijgen daarvoor 1.000 belminuten en 3GB dataverkeer. Voor SMS-berichten betalen ze 25 eurocent in eigen land en 30 eurocent voor berichtjes naar het buitenland. Buiten de belbundel kosten telefoongesprekken 25 eurocent per minuut en 10 eurocent per megabyte.

Het Supreme-abonnement kost 55 euro per maand en omvat 1.000 gratis belminuten naar het eigen netwerk, het vaste net, andere mobiele netwerken en de voicemail, plus 1.000 SMS-berichten naar alle Oostenrijkse netwerken. De overige voorwaarden zijn gelijk. Deze tarieven geven misschien een indicatie van wat in de nog resterende Europese/T-Mobile-landen ook te verwachten is, al zal de operator rekening houden met de concurrentiepositie en de gangbare tarieven in een bepaald land.

Via iPhone Club

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters