Azië is voorzien van Windows Mobile 6 updates

HTC heeft voor zijn Dopod toestellen een site online gegooid waarop je Windows Mobile 6 roms kunt downloaden voor je HTC P3600, TyTN, P3300 en X7500. Deze roms zijn alleen niet van het HTC merk, maar van het Dopod merk waardoor de software branded is met Dopod meuk.

Eerder had HTC dat verteld dat ze in Juni zouden beginnen met het uitrollen van Windows Mobile 6 roms samen met HTC Nederland en andere landen. Echter door een paar technische problemen hebben ze deze officiële verklaring niet waar kunnen maken en zitten we alsnog zonder Windows Mobile 6.

Inmiddels heb ik zelf gesproken met iemand van Dangaard, dat is de HTC leverancier van Nederland je kan ze dan ook wel HTC Nederland noemen, en die wist te melden dat we de Nederlandse roms pas in Augustus/September konden verwachten. Op de vraag waarom HTC dan van alle daken heeft lopen schreeuwen dat het deze maand er al zou zijn, wist hij weinig te zeggen jammer genoeg.

Vooralsnog worden er in de EU alleen een paar toestellen ondersteunt met nieuwe WM 6 roms, dit zijn de HTC P3300, P4350, TyTN, X7500. Voor de P3600 zal er geen update komen en wederom daarop wist HTC weinig te vermelden en gaven ze geen reden van het uitsluiten van een toestel. Let wel even op als je die Dopod roms op je toestel gooit want hierna heb je geen garantie meer omdat het niet voor jou toestel bedoeld is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters