B3410 van Samsung tentoongesteld op IFA

Op de IFA die morgen van start gaat zal Samsung nog een nieuwe variant van de Samsung Corby laten zien, deze keer met een slide-out qwerty-toetsenbord en en een touchscreen. Deze Samsung B3410 zal waarschijnlijk binnenkort aangekondigd worden.

Samsung B3410 IFA specs

Samsung zal morgen op de IFA naast de B3210 nog een nieuwe variant op de S3650 Corby laten zien, namelijk de B3410. Dit toestel is net als de Corby en de B3210 een erg kleurrijk geheel te noemen en hij is dan ook weer grotendeels op de jeugd gericht. Het is een touchscreentelefoon met een slide-out qwerty toetsenbord, net als bijvoorbeeld de Omnia Qwerty. Het toestel is slechts 15,9 millimeter dik en is dan ook redelijk dun voor zijn form-factor. Hij heeft Samsung’s TouchWiz-interface op zijn QVGA-touchscreen met een doorsnede van 2,6 inch draaien en heeft een qwerty-toetsenbord dat niet erg prettig is doordat het wat klein is en een beetje goedkoop aanvoelt.

Het toestel heeft een speciale bluetooth-messenger, waarmee je berichtjes kunt versturen via bluetooth. We hebben echter nog niet precies ontdekt hoe dit werkt, maar daar zal later waarschijnlijk wel informatie over vrijkomen. Verder is hij net als de B3210 geoptimaliseerd voor messaging en zal hij voor een zacht prijsje in de winkels komen te liggen. Het zou kunnen dat de B3410 morgen aangekondigd wordt, maar dat weten we niet zeker evenmin als de datum dat het toestel de winkels zal bereiken.

Samsung B3410 IFA

 

Samsung B3410 IFA

 

Samsung B3410 IFA

 

Samsung B3410 IFA

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters