Bang & Olufsen stapt uit de telecom markt

Het exclusieve merk Bang & Olufsen heeft besloten om zich terg te trekken uit de mobiele markt. De producent zal zelf geen mobieltjes meer produceren of laten produceren.

Bang & Olufsen is vooral bekend bij de rijkere mensen van onze samenleving die best een centje over hebben voor kwaliteit speakers en tv set. Het merk kenmerkt zich door hoogwaardige materialen te gebruiken en uitsluitend in zwart en wit te produceren. Sinds twee jaar heeft de producent een deal met Samsung om haar merk te verbinden aan mobieltjes. Uit deze samenwerking kwam de Samsung E910 Serene, F310 Serenata en de F400 uit voort die gebruik maakte van B&O technieken. Vandaag heeft de high-end producent te kennen gegeven dat het gaat stoppen met deze samenwerking mede omdat de omzet van het bedrijf terug loopt. Het bedrijf heeft last van de terugvallende economie en hierbij kopen klanten liever goedkope mobieltjes dan extreem dure versies.

Samsung heeft nog niet gereageerd op het bericht maar deze zal waarschijnlijk zijn samenwerking met Armani wel voort gaan zetten.

samsung-serenata

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters