Barack Obama’s Blackberry is gehackt

De cyberterrorist Kasper Hauser heeft in het mobiele toestel van de Amerikaanse president weten te komen, met alle gevolgen van dien. Hauser heeft nu toegang tot alle versleutelde BlackBerry-berichten van Obama, meldt Foxnews.

Obama's BlackBerry

De hacker gaat de berichten van de president publiceren in het boek “Obama’s BlackBerry” dat binnenkort zal worden uitgegeven door de uitgever Little Brown.

“Obama’s Blackberry”, het boek, bevat alle gevoelige communicatie met bijvoorbeeld de commandeur van de Amerikaanse landmacht Joe Bidden, Hillary Clinton en de gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger.

Gelukkig is het een grap, Kasper Hauser is geen cyberterrorist maar de naam van een comedygroep, maar deze actie zet wel aan tot nadenken. Wat zou er gaan gebeuren als terroristen het mobieltje wel hadden gehackt of in het zwaarbeveiligde computersysteem van het Witte Huis waren gedrongen. Is het misschien toch goed dat een Amerikaanse president eigenlijk geen smartphone mag hebben? Barack Obama was de eerste die weigerde afstand te doen van zijn BlackBerry tijdens zijn presidentschap.

Bron: foxnews

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters