Baron, nieuwe stap in provider diensten

De website Telecomwereld heeft op de Miljonairsfair een bezoek gebracht aan de virtuele mobiele operator Baron. Hierin wordt kort verteld wat deze provider voor de rijken allemaal in zich heeft.

Volgens Telecompaper weten virtuele mobiele operators hun marktaandeel flink uit te breiden. Naast hele grote spelers, zoals Debitel en Tele2, zijn er ook enkele tientallen kleine tot zeer kleine spelers. Tot de kleinste mobiele operators in Nederland behoort ook Baron. Telecomwereld liep de virtuele mobiele operator, die iets minder dan 1.500 klanten heeft, fysiek tegen het lijf op de Miljonair Fair in de RAI. Daar werd het merk twee jaar geleden ook gelanceerd.

Op de miljonairsbeurs is het bedrijf zeker op zijn plaats. Baron richt zich namelijk niet op de massa, maar op rijker bedeelde en bereisde bellers, die veel te besteden hebben en comfort en gemak wensen. Baron telt minder dan 1.500 klanten, maar ze besteden volgens accountmanager Bas Visser wel relatief veel: “Klanten besteden gemiddeld ongeveer €250 per maand, maar er zijn ook klanten die maandelijks enkele duizenden euro’s verbruiken.”

baronnetwerk 

Wie een servicepakket afsluit (€200/jaar) heeft zijn eigen accountmanager, krijgt bezoek van een engineer die het toestel komt instellen en kan gebruik maken van de conciergeservice. De concierge kan bijvoorbeeld een hotel of vlucht boeken of tickets voor concerten of voetbalwedstrijden regelen. Het bedrijf achter deze conciergeservice, Res Divina, verleent dergelijke diensten ook bij grote hotels als het Amstel Hotel en The Grand.

Baron heeft nog meer gemaksdiensten in petto. Zo kan het een backup maken van het toestel, zodat gegevens bij verlies of diefstal eenvoudig te herstellen zijn, of een satelliettelefoon verstrekken als u op zee of in de woestijn wilt bellen. Sinds begin december biedt het bedrijf zelfs een levende voicemail aan (€75/maand). De telefoon wordt voor u opgenomen en beantwoord.

Op de miljonairsbeurs presenteerde Baron ook enkele mobiele telefoons van het eigen Bellperre. Bij deze toestellen draait alles om echte materialen als leer, staal, goud, hardhout en keihard, krasbestendig saffierglas. Diamanten zijn optioneel inlegbaar. De toestellen worden met de hand gemaakt in Nederland, naar Italiaans ontwerp.

baron1 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters