Bart Weijermars vertrekt als directeur bij T-Mobile Nederland

T-Mobile heeft bevestigd dat Bart Weijermars zal vertrekken als ceo van T-Mobile Nederland. Onduidelijk is nog waarom de topman vertrekt, maar het tegenvallende resultaat van T-Mobile lijkt de hoofdoorzaak te zijn.

Het vertrek werd aangekondigd door het Duitse Financial Times. De krant wist als eerste te melden dat moedermaatschappij van T-Mobile Deutsche Telekom huidig directeur bij T-Mobile Nederland Bart Weijermars aan de kant heeft gezet. Weijermars zal vervangen worden door een andere topman, Thomas Berlemann, die momenteel binnen Deutsche Telekom verantwoordelijk is voor service en relaties. Als mogelijke reden oppert het FD dat de recente inval van de NMa te maken heeft met het ontslag.

T-Mobile Nederland ontkent dit echter en zal later op de dag met een uitgebreid statement komen over het ontslag van diens directeur. Een woordvoerder van T-Mobile wist te melden dat het vertrek van de directeur al langer op de planning stond en dat de inval van de NMa er geen invloed op had.

Waarschijnlijk is de directeur vervangen omdat de financiële prestaties van T-Mobile Nederland tegenvallen. Het bedrijf weet zijn twee concurrenten KPN en Vodafone amper bij te benen, terwijl vooral Vodafone positieve resultaten weet te boeken.

Thomas Berlemann CEO T-Mobile Nederland 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters