Bart Weijermars vertrekt als directeur bij T-Mobile Nederland

T-Mobile heeft bevestigd dat Bart Weijermars zal vertrekken als ceo van T-Mobile Nederland. Onduidelijk is nog waarom de topman vertrekt, maar het tegenvallende resultaat van T-Mobile lijkt de hoofdoorzaak te zijn.

Het vertrek werd aangekondigd door het Duitse Financial Times. De krant wist als eerste te melden dat moedermaatschappij van T-Mobile Deutsche Telekom huidig directeur bij T-Mobile Nederland Bart Weijermars aan de kant heeft gezet. Weijermars zal vervangen worden door een andere topman, Thomas Berlemann, die momenteel binnen Deutsche Telekom verantwoordelijk is voor service en relaties. Als mogelijke reden oppert het FD dat de recente inval van de NMa te maken heeft met het ontslag.

T-Mobile Nederland ontkent dit echter en zal later op de dag met een uitgebreid statement komen over het ontslag van diens directeur. Een woordvoerder van T-Mobile wist te melden dat het vertrek van de directeur al langer op de planning stond en dat de inval van de NMa er geen invloed op had.

Waarschijnlijk is de directeur vervangen omdat de financiële prestaties van T-Mobile Nederland tegenvallen. Het bedrijf weet zijn twee concurrenten KPN en Vodafone amper bij te benen, terwijl vooral Vodafone positieve resultaten weet te boeken.

Thomas Berlemann CEO T-Mobile Nederland 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. beaubo -

  Ja helemaal eerlijk is t natuurlijk ook niet om hem de schuld van alles te geven. Hij zet alleen zijn handtekening onder voorstellen die andere mensen bedenken. Natuurlijk kut als je je baan kwijt bent maar dat is niet de schuld van 1 man. Zoals angel zegt: hij is ook maar een marine. Een heel erg goed betaalde marine….

 2. klokkeluider -

  haha hij heeft ook pas een reorganisatie binnen t-mobile moeten leiden en dit heeft hij ook niet zo netjes gedaan,dus mooi werk dat hij eruit wordt gegooid, hopelijk krijgt hij geen oprotpremie mee want dat gunde hij zijn personeel uit Breda ook niet

 3. beaubo -

  Toch erg verdacht dat het zo kort op de inval van het nma komt. Doorgaans is dit een manier om de schuld in de schoenen van de directeur te schuiven, en dan met de handen omhoog te roepen: "sorry wij wisten van niets, maar de directeur wel en die hebben we meteen ontslagen. Goed van ons he?" het is natuurlijk maar speculatie maar als hier geen staartje aan zit weet ik t ook niet meer…

 4. Angelo -

  Lekker belangrijk, directeuren komen en gaan, hun staan ook gewoon op de loonlijst. Dit zin vaak van die hielen likker die het van de grote bazen mogen proberen. En inderdaad als ze geen plus cijfertjes presteren dan vliegen ze er uit. En het zal vast ook wel iets met NMa te maken hebben, maar zullen wij het juiste verhaal te horen krijgen..? dacht het niet.. geen belangrijk nieuws voor de consument!!

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters