Batterij issues, iedereen kent ze wel.. – ADV

 

Smartrepair Batterij issues

“Ik app je zo, mijn batterij is bijna leeg.” Dit zie je steeds vaker voorbij komen tussen de chats van WhatsApp. Niemand had 5 jaar geleden kunnen voorspellen dat een batterij de reden zou zijn dat je niet kon bellen, appen of door je tijdlijn kon scrollen. In die tijd was je beltegoed een reden waardoor je niet meer kon bellen of smsen. Tegenwoordig vreten smartphones stroom en de ontwikkelingen van batterijen kunnen de evolutie van de smartphone maar net bijwonen. Hoewel de batterij al een aantal veranderingen heeft doorgaan sinds de Nokia 3310 zijn de smartphones nu veeleisend als het op energie aankomt.

Batterij issues

Het maakt niet uit welke smartphone je hebt, Windows, Android en IOS kampen allemaal met hetzelfde probleem. Bij Smartrepair komen er regelmatig klanten met batterij klachten. Aangepaste instellingen kunnen er voor zorgen dat het vermogen van de batterij flink wordt bespaard. Het scherm dimmen, de GPS uitzetten, het WiFi gebruik beperken en alle apps afsluiten zodat ze niet door draaien op de achtergrond en alsnog vermogen vragen van jouw batterij. Maar je koopt geen smartphone zodat je niet alle functies actief kunt gebruiken. Zo wil jij met jouw smartphone wel van het stopcontact weg kunnen gaan zonder alle functies uit te zetten.

Nu zijn er fabrikanten die diverse batterijen hebben waarmee je jouw smartphone een boost kunt geven. Dit zijn de zogenaamde battery packs. Als je een tijd onderweg bent kan dat een uitkomst zijn. Je hebt ze in alle soorten en maten, meestal komt het neer op een accu die je via USB kunt laden. Met je telefoonkabel kan deze accu dan vrij snel je telefoon van energie voorzien. Naast de battery packs, zijn er ook nog geintegreerde batterijen.

Deze telefoonhoesjes zijn voor de die-hard gebruikers die niet zonder telefoon willen. Het zijn telefoonhoesjes waar de batterij in is verwerkt. In sommige gevallen verdubbel je de levensduur van je telefoon dan. Daarnaast zijn er nog alternatieve hoesjes, met zonnecellen die je telefoon laden en deze wat een van de meest bizarre oplossingen is tot nu toe. Het is een soort van knijpkat waarmee je zelf de energie opwekt om je batterij op te laden.

Zit je ook regelmatig zonder batterij? Kom dan eens lang bij een van de Smartrepair Stores. Een iPhone reparatie Den Bosch, Tilburg of andere stad is de oplossing voor batterij issues!

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters