Batterijbaas van Oukitel nu te pre-orderen

De Oukitel K10000 heeft een batterij van 10.000 mAh. Het toestel is al te koop in China, maar is nu wereldwijd te pre-orderen. Het toestel kost omgerekend 182 euro.

Oukitel K10000

Smartphones worden steeds dunner en de batterijen steeds kleiner. Fabrikanten leggen steeds meer de nadruk op het design en dit gaat ten kostte van kritieke functies. Oukitel vindt dit maar niks en gaat met de K10000 tegen alle trends in.

Het toestel heeft officieel de grootste smartphonebatterij ooit. Met 10.000 mAh is de verwachte gebruiksduur tien tot vijftien dagen. Sommige mensen zullen denken dat dit onzin is, maar je kunt de grote batterij op meerdere manieren gebruiken. Je kunt het toestel gewoon gebruiken met een batterijduur van tien tot vijftien dagen, maar je kunt hem ook als externe batterij gebruiken.

Volgens Oukitel kun je met de smartphone drie keer een iPhone 6S Plus opladen. Daarna zal je nog steeds 10 procent van de batterij over hebben.

De Oukitel K10000 bevat een 5,5 inch HD-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels en een MediaTek MT6735-quadcoreprocessor geklokt op 1 GHz. Verder heeft het toestel 2GB werkgeheugen en 16 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Daarnaast bevat de K10000 een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 2-megapixelcamera aan de voorkant.

De smartphone draait op Android 5.1 Lollipop. Wat verder opvalt aan het toestel, naast de grote batterij, is dat de K10000 niet eens zo dik is. Met een dikte van 9 millimeter en een gewicht van 184 gram lijkt hij nog behoorlijk handzaam.

De Oukitel K10000 is vanaf nu te pre-orderen via Gearbest. Met de promotiecode ’K10000’ kost het toestel omgerekend 182 euro. Gearbest zal vanaf 2 januari beginnen met het verzenden van de toestellen.

Bron: The Techolic

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters