BBM meteen op nummer 1 in Google Play Store

Nu BBM, oftewel BlackBerry Messenger eindelijk voor iedereen beschikbaar is in de Google Play Store, is deze messaging-app direct naar nummer één gestegen van alle gratis apps die er in de hele Play Store beschikbaar zijn. Miljoenen mensen hebben de app al gedownload. Bij de iPhone is het beeld niet veel anders.

BBM Android en iOS

Wereldwijd waren er al zo’n vijftig miljoen gebruikers van een BlackBerrytoestel die ‘pingen’, zoals het chatten via BBM wordt genoemd. Daar kunnen er zeker nog eens zoveel bijkomen nu de app ook op de Android- en iOS-platforms beschikbaar is, zo wordt verwacht.

BlackBerry stelde aanvankelijk de app wel beschikbaar, maar liet mensen een dag of nog iets langer wachten totdat zij een e-mail kregen waarin werd bekendgemaakt dat de account was geactiveerd. Dat is nu voorbij; de wachtrijen zijn blijkbaar niet meer nodig en BBM kan de toestroom aan.

Voor de App Store van de iPhone zijn geen downloadcijfers bekend, maar wel ziet het ernaar uit dat het beeld bij Android hier niet veel anders is. De app gaat de concurrentie met andere messaging-apps als WhatsApp, SnapChat, Facebook Messenger en Skype volop aan, en het wordt ronduit interessant om te zien welke er gaat winnen. In Europa is WhatsApp bijna overal leidend, maar BBM was hier tot voor kort erg populair bij de jeugd en ook hier wordt BBM flink gedownload.

Bron: Crackberry

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters