Beats Audio komt ook naar Windows Phone-smartphones van HTC

Een medewerker van HTC heeft tijdens een interview gemeld dat Beats Audio ook naar de Windows Phone line-up komt. De fabrikant is momenteel bezig om de technologie over te zetten naar een nieuwe reeks Windows Phone-smartphones.

HTC lijkt de samenwerking met Beats by Dr.Dre flinke kracht bij te gaan zetten door het over de gehele linie van smartphones uit te gaan rollen. De producent heeft onlangs nog de Sensation XE bekend gemaakt. Deze vernieuwde Android-smartphone is de eerste telefoon die over Beats Audio beschikt. Bij Beats Audio wordt een speciale headset geleverd die beter geluid kan produceren. Daarnaast is de software van top tot teen op het afspelen van muziek afgestemd.

Tijdens de introductie van de Sensation XE in Amerika wist Slashgear in een interview met HTC ook gelijk te ontfutselen dat de fabrikant Windows Phone-smartphones zal gaan uitrusten met de technologie. HTC zou momenteel druk bezig zijn om de software over te zetten naar Windows Phone en om een speciaal toestel te maken met het OS dat gericht is op muziek.

Door Beats Audio kan HTC zich beter onderscheiden van de concurrenten. Fabrikanten kunnen bij Windows Phone-smartphones ook hun eigen software en applicatiewinkel toevoegen. De eerste Windows Phone-smartphone met Beats Audio wordt pas volgend jaar verwacht.

HT Sensation XE 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters