‘Beeld uitgelekt van nieuwe Huawei-smartphone’

Huawei kondigt binnenkort waarschijnlijk een nieuwe high end-smartphone aan. Van deze smartphone zijn nu meerdere foto’s uitgelekt, maar het is onbekend of het gaat om de Huawei Mate 8, Mate 7S of Mate S.

Huawei Mate

Daarnaast is het de vraag of Huawei inderdaad werkt aan drie verschillende nieuwe smartphones. Waarschijnlijk kondigt Huawei op de IFA-beurs in Berlijn begin september, waarbij All About Phones aanwezig is, in ieder geval een nieuwe high end-smartphone aan.

Waarschijnlijk is deze smartphone op het uitgelekte beeldmateriaal te zien. De naam van het toestel is alleen nog onbekend. Specificaties worden al wel genoemd, maar dit blijven natuurlijk geruchten.

De smartphone zou een scherm krijgen met een formaat van 6 inch, waarmee het een echte phablet is. Dit display zou een quad HD-resolutie krijgen van 2560×1440 pixels. De smartphone beschikt als het goed is over een Kirin 950-processor, maar dat is niet in lijn met eerdere geruchten over deze chipset die beweerden dat deze chipset pas vanaf volgend jaar wordt gebruikt.

De Kirin 950-processor van Huawei beschikt over acht kernen. Vier Cortex A72-kernen klokken 2,2GHz en ter ondersteuning zijn er nog vier Cortex A57-kernen waarvan de kloksnelheid nog niet bekend is. De hoeveelheid werkgeheugen is nog onbekend.

Waarschijnlijk maakt de nieuwe Huawei Mate foto’s in 20,7 megapixel en zit er aan de voorkant een selfiecamera die plaatjes schiet in 8 megapixel. De batterij heeft met 4500 mAh heel veel inhoud. Daarnaast staat de nieuwe interface van Huawei op de telefoon, Emotion UI 4.0.

De smartphone wordt als het goed is op 2 september aangekondigd in Berlijn, waarbij All About Phones ook aanwezig zal zijn.

Huawei Mate 

Bron: MobiPick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters