Beeldmateriaal en nieuwe specs HTC Leo gelekt

HTC lekt veel toestellen de laatste tijd en één daarvan was de HTC Leo. Hoewel er buiten wat specificaties nog niet zo veel bekend was over het toestel, was het al wel zo goed als zeker dat het ging komen en nu is er ook een render van het toestel naar buiten gekomen.

HTC Leo render

HTC heeft al even niets meer aangekondigd en dat is in het geruchtencircuit terug te zien. Afgelopen weken zijn er al erg veel toestellen van het merk gelekt, waaronder de HTC Leo. Over dit toestel was nog niet erg veel bekend, maar de informatie blijft binnendruppelen en nu is er een plaatje van het toestel op het web verschenen. Hierop is te zien dat deze smartphone sterk lijkt op de HTC Touch HD en aan de specificaties te zien is er een grote kans dat dit toestel ook de opvolger van deze Touch HD wordt. We wisten al dat het toestel een 4,3 inch WVGA-touchscreen, GPS, Bluetooth, Wi-Fi en een 5-megapixelcamera krijgt en dat lijstje is nu weer wat uitgebreid.

Nieuwe informatie vertelt dat de HTC Leo het eerste Windows Mobile-toestel wordt met een capacitief touchscreen, iets wat eerst niet ondersteund werd door Windows Mobile. Deze schermen zijn gevoeliger en dus prettiger om mee te werken en daarnaast is de slijtage van capacitieve schermen minder. Een nadeel is dat ze niet met stylus te bedienen zijn, maar met een diameter van 4,3 inch is dat zelfs bij Windows Mobile geen noodzaak meer. Een ander nieuw detail over de Leo is dat hij een 1GHz-processor zal krijgen. Deze nieuwe processor van Snapdragon is vrij uniek voor een telefoon en moet ervoor zorgen dat de HTC Leo nog beter zal presteren en sneller zal zijn.

Bron: Tweakers.net

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters