Beeldmateriaal en nieuwe specs HTC Leo gelekt

HTC lekt veel toestellen de laatste tijd en één daarvan was de HTC Leo. Hoewel er buiten wat specificaties nog niet zo veel bekend was over het toestel, was het al wel zo goed als zeker dat het ging komen en nu is er ook een render van het toestel naar buiten gekomen.

HTC Leo render

HTC heeft al even niets meer aangekondigd en dat is in het geruchtencircuit terug te zien. Afgelopen weken zijn er al erg veel toestellen van het merk gelekt, waaronder de HTC Leo. Over dit toestel was nog niet erg veel bekend, maar de informatie blijft binnendruppelen en nu is er een plaatje van het toestel op het web verschenen. Hierop is te zien dat deze smartphone sterk lijkt op de HTC Touch HD en aan de specificaties te zien is er een grote kans dat dit toestel ook de opvolger van deze Touch HD wordt. We wisten al dat het toestel een 4,3 inch WVGA-touchscreen, GPS, Bluetooth, Wi-Fi en een 5-megapixelcamera krijgt en dat lijstje is nu weer wat uitgebreid.

Nieuwe informatie vertelt dat de HTC Leo het eerste Windows Mobile-toestel wordt met een capacitief touchscreen, iets wat eerst niet ondersteund werd door Windows Mobile. Deze schermen zijn gevoeliger en dus prettiger om mee te werken en daarnaast is de slijtage van capacitieve schermen minder. Een nadeel is dat ze niet met stylus te bedienen zijn, maar met een diameter van 4,3 inch is dat zelfs bij Windows Mobile geen noodzaak meer. Een ander nieuw detail over de Leo is dat hij een 1GHz-processor zal krijgen. Deze nieuwe processor van Snapdragon is vrij uniek voor een telefoon en moet ervoor zorgen dat de HTC Leo nog beter zal presteren en sneller zal zijn.

Bron: Tweakers.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X kloon

Leagoo S9: lijkt op een iPhone X, klinkt als een Galaxy S9, maar is een Chinese Kloon lees verder

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters