Bel-me-niet-register groot succes

Sinds de release in begin oktober hebben al één miljoen mensen zich aangemeld voor het bel-me-niet-register. Dat zorgt ervoor dat je niet meer gebeld kunt worden door bedrijven die jou een product willen verkopen via de telefoon.

Telemarketers

Het register ging op 1 oktober van kracht en heeft tot vandaag al één miljoen geregistreerde nummers, dat betekent dat wekelijks zo’n honderdduizend Nederlanders zich registreren. Iedereen kan vier nummers registreren, zowel mobiele nummers als vaste nummers. Als je gebeld word door een verkoper kun je vragen om je in te laten schrijven in het register, dat moet de verkoper aan de andere kant van de lijn dan onmiddellijk doen.

Voor het bel-me-niet-register er was kon je je laten inschrijven in de Infofilter, een vergelijkbare dienst die zo’n 2,6 miljoen inschrijvingen telt. Samen met het nieuwe bel-me-niet-register zijn dat 3,6 miljoen Nederlanders die niet meer gebeld willen worden door telefonische verkopers. De registratie is gratis en kan gebeuren op de website van het register.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters