Bel-mij-niet register is gekozen tot het beste product van het jaar

Het Bel-Mij-niet register is uitgeroepen tot beste product van het afgelopen jaar door de Consumentenbond. Het Bel-Mij-Niet register heeft gewonnen met 65% van de stemmen en liet nummers 2 Windows 7, en 3 iPhone 3Gs, ver achter zich.

Het beste product van dit jaar is gekozen door 16.000 consumenten, ook kozen zij het flater product van het jaar en dat is de OV-chipkaart geworden. De prijzen werden 15 maart uitgereikt en de prijs voor het Bel-Mij-Niet register werd door demissionair minister Maria van der Hoeven en voormalig staatssecretaris Frank Heemskerk, beiden van economische zaken,in ontvangst genomen, zij hebben er namelijk voor gezorgd dat het register wettelijk mogelijk werd.

Consumentenbond-directeur Bart Combée spreekt van een ‘mooie winnaar’. “Het Bel-me-niet Register is een belangrijk wapen in de strijd tegen ongewenste telefoontjes van bedrijven. Voor de consument is het een uitkomst, dat blijkt wel uit het hoge percentage stemmen. Als Consumentenbond hebben we lang gestreden voor dit register, maar ere wie ere toekomt: Economische Zaken heeft het geregeld. Het is opgenomen in de wet en bedrijven die toch bellen kunnen rekenen op een fikse boete”, aldus Combée.

consumentenbond 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters