BelCompany breekt met 1 jarige iPhone prijzen van T-Mobile

BelCompany verkoopt sinds vandaag de Apple iPhone 3G ook met 1 jarige abonnementen. Opvallend is dat deze telecomketen geen 1000 euro rekent voor de iPhone in combinatie met een 1 jarig abonnement.

Vanochtend kregen we de onderstaande prijzen toegespeeld door een anonieme bron. Volgens de bron verkoop BelCompany vanaf vandaag de iPhone in combinatie met 1 jarig abonnement en daarbij wordt gewoon de normale korting gerekend in plaats van overal 1000 euro. Deze prijzen zijn uiteraard wel met een normaal flex, relax of myfaves abonnement en dit in combinatie met een Pocket Internet Totaal bundel erbij. Deze bundel is bij BelCompany wel verplicht dus je moet nog wel 10 euro extra rekenen per maand voor je abonnement. Inmiddels hebben we een paar filialen na gebeld en deze kunnen bevestigen dat de genoemde prijzen hieronder kloppen.

Het is nog onduidelijk of T-Mobile haar prijzen gaat aanpassen, echter is de kans wel groot hierop. Vooralsnog staan ze op de T-Mobile site nog steeds voor 1 jaar met 1000 euro genoemd.

aapbcprijzen

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters