BelCompany brengt samen met Nokia de N900 naar Nederland

BelCompany heeft tegenover All About Phones bevestigd dat de keten de introductie partner van Nokia zal zijn met betrekking tot de N900. Volgens BelCompany zullen er geringe aantallen tijdens de launch beschikbaar zijn in ons land.

BelCompany heeft bij monde van algemeen directeur Paul Vreeburg in een vraaggesprek met All About Phones laten weten dat BelCompany de introductie partner zal zijn van Nokia tijdens de launch van de nieuwe Nokia N900. Volgens Vreeburg zal het toestel als eerste bij BelCompany een tijdje beschikbaar zijn en later pas bij andere ketens verkocht gaan worden. Volgens de inkoopmanager van BelCompany Marcel van der Bank zullen er in eerste instantie een beperkt aantal toestellen beschikbaar zijn. Exacte aantallen kon de manager niet aan ons kwijt maar dat er sprake zal zijn van schaarste lijkt een feit te zijn. Om deze reden heeft BelCompany dan ook een reserveringslijst in het leven geroepen zodat klanten er zeker van zijn dat ze zo snel mogelijk het toestel geleverd krijgen. Tot slot weet van der Bank te melden dat de N900 in week 43/44 verwacht wordt bij de keten.

De Nokia N900 zal rond de 600 euro gaan kosten bij de keten. Later vandaag is in Amsterdam een persbijeenkomst omtrent de Nokia N900 en Maemo 5. All About Phones zal ook hierbij aanwezig zijn en nagaan hoeveel toestellen Nokia verwacht te leveren deze maand.

Nokia N900 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Nadiya -

  Ik belde belcompany en ze zei , dat ik einde van de dag even moest bellen ,
  een beetje vaag dus .

  Teon belde ik een ander vesteging en hij zei dattie in week 47/48 komt geloof ik , dus volgende week of die week erna .

 2. Kris -

  Klopt het dat er in eerste instantie geen MMS beschikbaar is in de Maemo software en wanneer wordt er verwacht dat er MMS in de software beschikbaar komt

 3. Danijel -

  Als iemand nog vragen heeft voor het Maemo-team die we vanavond spreken, dan kun je ze hier achterlaten. Gaan we even proberen ze aan het team te stellen 🙂

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters