BelCompany verkoopt alleen nog Vodafone-diensten

BelCompany is sinds 1 december gestopt met het aanbieden van KPN-abonnementen en diensten. De keten verkoopt alleen nog maar de diensten van Vodafone en diens dochterondernemingen.

BelCompany Vodafone

BelCompany was afgelopen augustus al gestopt met het verkopen van T-Mobile producten aangezien toen het contract met de provider was afgelopen. De retailketen werd afgelopen maart door provider Vodafone overgenomen voor een bedrag van 120 miljoen euro. De NMa heeft de overname inmiddels goedgekeurd maar had wel als eis dat BelCompany alleen nog maar Vodafone-producten mag verkopen. Inmiddels is duidelijk dat sinds 1 december dat ook daadwerkelijk het geval is bij de winkels van BelCompany.

Door de overname zullen ook 44 winkels gesloten worden van BelCompany, aldus Telecompaper. In totaal blijven er 162 winkels van BelCompany open en 97 van Vodafone. Daarnaast zal de winkelformule Telefoonkopen opgeheven worden en diens winkels gesloten. Vodafone zal proberen het personeel te verplaatsen naar andere winkels waar mogelijk.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters