BelCompany zet telefoonkopen.nl om in echte winkels

BelCompany heeft bekendgemaakt dat het zijn discount website telefoonkopen.nl om gaat zetten in echte winkels. Deze winkels zullen naast de huidige BelCompany filialen zich gaan profileren als discount telecomwinkels.

Middels een persbericht dat als eerste is verschenen op onze site is duidelijk geworden dat BelCompany de concurrentie head-on gaat als het gaat om prijsvechter. Er zullen 29 nieuwe winkels geopend worden die zich zullen profileren als discount-telecom winkel en zullen in samenwerking met telefoonkopen.nl de “scherpste aanbiedingen” gaan aanbieden aan het winkelend publiek.

Telefoonkopen.nl heeft de 29 winkellocaties overgenomen van T-Mobile en bouwt deze voormalige ORANGE winkels voor 1 juli 2008 om tot de nieuwe discountketen. Met een nieuw team van 180 medewerkers (125 fte’s) gaat de winkelketen zich nadrukkelijk profileren met uiterst scherpe aanbiedingen van mobiele telefoons, internet aansluitingen en TV abonnementen.

Paul Vreeburg, Algemeen Directeur van BelCompany en Telefoonkopen.nl is blij met deze uitdaging: ‘De telecommarkt is volwassen geworden. Daarin zien wij ruimte voor een nieuwe landelijke discounter. Door de gecombineerde inkoopkracht van BelCompany en Telefoonkopen.nl én de alsmaar groeiende vervangingsmarkt zijn wij nu in staat om iedere vraag optimaal te beantwoorden en daarmee de gehele markt te bedienen.’

Telefoonkopen.nl springt in op de forse groei van internetaankopen. Vandaar dat de nieuwe formule haar webwinkel centraal stelt. Vreeburg: ‘Daar waar de meeste retailers Internet nog als een hulpmiddel beschouwen draaien wij de rollen om. Telefoonkopen.nl is een webwinkel met 29 steunpunten door het land. Zo laten wij iedereen vrij: bij ons vindt de consument de scherpste deals online in onze webwinkel maar men kan hiervoor ook meteen in één van onze 29 winkels terecht.’

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters