BelCompany zet telefoonkopen.nl om in echte winkels

BelCompany heeft bekendgemaakt dat het zijn discount website telefoonkopen.nl om gaat zetten in echte winkels. Deze winkels zullen naast de huidige BelCompany filialen zich gaan profileren als discount telecomwinkels.

Middels een persbericht dat als eerste is verschenen op onze site is duidelijk geworden dat BelCompany de concurrentie head-on gaat als het gaat om prijsvechter. Er zullen 29 nieuwe winkels geopend worden die zich zullen profileren als discount-telecom winkel en zullen in samenwerking met telefoonkopen.nl de “scherpste aanbiedingen” gaan aanbieden aan het winkelend publiek.

Telefoonkopen.nl heeft de 29 winkellocaties overgenomen van T-Mobile en bouwt deze voormalige ORANGE winkels voor 1 juli 2008 om tot de nieuwe discountketen. Met een nieuw team van 180 medewerkers (125 fte’s) gaat de winkelketen zich nadrukkelijk profileren met uiterst scherpe aanbiedingen van mobiele telefoons, internet aansluitingen en TV abonnementen.

Paul Vreeburg, Algemeen Directeur van BelCompany en Telefoonkopen.nl is blij met deze uitdaging: ‘De telecommarkt is volwassen geworden. Daarin zien wij ruimte voor een nieuwe landelijke discounter. Door de gecombineerde inkoopkracht van BelCompany en Telefoonkopen.nl én de alsmaar groeiende vervangingsmarkt zijn wij nu in staat om iedere vraag optimaal te beantwoorden en daarmee de gehele markt te bedienen.’

Telefoonkopen.nl springt in op de forse groei van internetaankopen. Vandaar dat de nieuwe formule haar webwinkel centraal stelt. Vreeburg: ‘Daar waar de meeste retailers Internet nog als een hulpmiddel beschouwen draaien wij de rollen om. Telefoonkopen.nl is een webwinkel met 29 steunpunten door het land. Zo laten wij iedereen vrij: bij ons vindt de consument de scherpste deals online in onze webwinkel maar men kan hiervoor ook meteen in één van onze 29 winkels terecht.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters