België krijgt toch de iPhone vrijdag al

Mobistar heeft bekendgemaakt dat de iPhone 3G in België vanaf vrijdag 11 juli voor 525 euro te koop zal zijn. Het telecombedrijf verklaart de hoge aanschafprijs door de wettelijke verplichting de iPhone 3G simlockvrij aan te bieden.

Het gevolg van de verplichting is dat de iPhone 3G, gekocht bij Mobistar, ook gebruikt kan worden op de mobiele netwerken van Base en Proximus. Mobistar, de Belgische tak van Orange, is wel de exclusieve distributeur van de nieuwe iPhone in België.

Voor 525 euro krijgt de klant de 8GB-iPhone 3G met zwarte behuizing, terwijl het 16GB-model te koop zal zijn voor 615 euro – waarbij de klant de keuze heeft tussen een wit of zwart uiterlijk. Mobistar maakte ook bekend dat het drie verschillende abonnementen zal aanbieden in combinatie met de iPhone 3G. Voor 30 euro kan de klant drie uur bellen of 300 sms’jes versturen, en is het dataverkeer begrensd op 200MB, terwijl voor 45 euro het aantal beluren en sms’jes verdubbelt, en het maximale dataverkeer per maand stijgt naar 500MB. Voor het duurste abonnement moet 60 euro per maand worden betaald. Hiervoor kan negen uur worden gebeld, met een maximaal dataverkeer van 1GB.

In Nederland wordt de iPhone 3G exclusief aangeboden door T-Mobile, maar kan deze alleen op diens netwerk gebruikt worden. De 8GB-iPhone 3G is te verkrijgen vanaf 1 euro, maar dan moet wel een duurder abonnement en een 2-jarig contract op de koop toe worden genomen.

Via Tweakers.net

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters