Belgische lancering Lumia 920 nogmaals vertraagd

De Nokia Lumia zou deze maand nog in de Belgische winkelrekken moeten verschijnen. De Finse fabrikant heeft nu aangekondigd dat die lancering wordt uitgesteld naar maart.

De Lumia 920 werd samen met de Lumia 820 aangekodnigd begin september vorig jaar. Toen waren er nog geen prijzen bekend en was er nog geen informatie betreft de beschikbaarheid van het toestel. Begin november liet Nokia weten dat het toestel midden januari 2013 in de Belgische winkelrekken ging verschijnen. Het bedrijf stelde die datum iets later uit naar februari. Nu wordt de lancering van het toestel voor een tweede keer uitgesteld naar maart.

Het ziet er naar uit dat Nokia een inschattingsfout heeft gemaakt. De Finse fabrikant had schrik om met een grote hoop onverkochte Lumia’s te zitten en heeft daarvoor de initiële productiecapaciteit kunstmatig laag gehouden. In Nederland was er eerder dit jaar ook al een tekort aan toestellen. Het tekort is ergens ook goed nieuws voor de Finse fabrikant, want blijkbaar is er redelijk wat vraag naar de Lumia 920. Nokia heeft duidelijk zwaar ingezet op het toestel om zijn positie op de markt weer te versterken. Onze bevindingen van het toestel kan je lezen in onze review.

Bron: DataNews

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters