Belgische lancering Lumia 920 nogmaals vertraagd

De Nokia Lumia zou deze maand nog in de Belgische winkelrekken moeten verschijnen. De Finse fabrikant heeft nu aangekondigd dat die lancering wordt uitgesteld naar maart.

De Lumia 920 werd samen met de Lumia 820 aangekodnigd begin september vorig jaar. Toen waren er nog geen prijzen bekend en was er nog geen informatie betreft de beschikbaarheid van het toestel. Begin november liet Nokia weten dat het toestel midden januari 2013 in de Belgische winkelrekken ging verschijnen. Het bedrijf stelde die datum iets later uit naar februari. Nu wordt de lancering van het toestel voor een tweede keer uitgesteld naar maart.

Het ziet er naar uit dat Nokia een inschattingsfout heeft gemaakt. De Finse fabrikant had schrik om met een grote hoop onverkochte Lumia’s te zitten en heeft daarvoor de initiële productiecapaciteit kunstmatig laag gehouden. In Nederland was er eerder dit jaar ook al een tekort aan toestellen. Het tekort is ergens ook goed nieuws voor de Finse fabrikant, want blijkbaar is er redelijk wat vraag naar de Lumia 920. Nokia heeft duidelijk zwaar ingezet op het toestel om zijn positie op de markt weer te versterken. Onze bevindingen van het toestel kan je lezen in onze review.

Bron: DataNews

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters