Belgische lancering Lumia 920 nogmaals vertraagd

De Nokia Lumia zou deze maand nog in de Belgische winkelrekken moeten verschijnen. De Finse fabrikant heeft nu aangekondigd dat die lancering wordt uitgesteld naar maart.

De Lumia 920 werd samen met de Lumia 820 aangekodnigd begin september vorig jaar. Toen waren er nog geen prijzen bekend en was er nog geen informatie betreft de beschikbaarheid van het toestel. Begin november liet Nokia weten dat het toestel midden januari 2013 in de Belgische winkelrekken ging verschijnen. Het bedrijf stelde die datum iets later uit naar februari. Nu wordt de lancering van het toestel voor een tweede keer uitgesteld naar maart.

Het ziet er naar uit dat Nokia een inschattingsfout heeft gemaakt. De Finse fabrikant had schrik om met een grote hoop onverkochte Lumia’s te zitten en heeft daarvoor de initiële productiecapaciteit kunstmatig laag gehouden. In Nederland was er eerder dit jaar ook al een tekort aan toestellen. Het tekort is ergens ook goed nieuws voor de Finse fabrikant, want blijkbaar is er redelijk wat vraag naar de Lumia 920. Nokia heeft duidelijk zwaar ingezet op het toestel om zijn positie op de markt weer te versterken. Onze bevindingen van het toestel kan je lezen in onze review.

Bron: DataNews

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters