Belgische operator Mobile Vikings wordt openbaar toegankelijk

Tot nu toe kon je alleen lid worden van de Belgische operator Mobile Vikings als je een ‘invite code’ hebt. Mobile Vikings heeft nu aan zijn leden laten weten dat ze gaan werken zonder deze speciale codes.

Mobile VikingsMobile Vikings is de enige mobiele operator in België die bijna onbeperkt internet levert bij een abonnement. De extra data-dienst kost 15 euro en daarvoor krijg je een data-bundel tot 1GB per maand. Dat is de goedkoopste manier in België voor Mobiel Internet. Verder krijg je er maandelijks 1000 sms’jes bij. Mobile Vikings is een virtuele provider en werkt via het netwerk van KPN’s Base. Tot nu toe wilde de operator alleen maar met een ‘Invite systeem’ werken omdat ze zo het aantal leden beperkt kunnen houden, vanwege de extreem lage tarieven. Vanaf 1 Juli kan iedereen vrij registreren, zonder een code waardoor nu iedereen gratis lid kan worden.

Iedereen die nog lid wil worden voor 1 Juli en wil genieten van de huidige, goedkopere tarieven kan één van deze invitation-codes gebruiken. Registratie is helemaal gratis.

 • LFK7WFD
 • Q5IKHBD
 • TLWX3QF
 • T3B7FNV

Bron: Mobile Vikings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jens -

  Volgen mij staat dat duifelijk in het bericht. Er staat dat de bundel 1 maand geldig is en dat je 1000 sms'jes krijgt per herlaadbeurt. Het lijkt me logisch dat je die 15 euro moet gebruiken als de 1000 op zijn 😉

 2. LPS__ -

  > 30d geldig
  >> EN je mag die 15 euro volledig gebruiken voor bellen, of sms'en buiten de bundel (boven 1000 sms of na de 30d geldigheid)

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters