Belgische providers maken voor het eerst gebruik van koppelverkoop

De Belgische provider Telenet maakt voor het eerst gebruik van koppelverkoop bij mobiele telefoons. Tot september was dat nog illegaal in België.

Telenet

Sinds kort is koppelverkoop toegelaten in België. De wet die koppelverkoop verbiedt is onwettig verklaard door de Belgische regering en is vanaf september niet meer van toepassing. Tot kort geleden heeft nog geen enkele provider daar gebruik van gemaakt door toestellen goedkoper aan te bieden in combinatie met een abonnement.

De Belgische provider Telenet is nu een van de eerste providers die een toestel in combinatie met een abonnement verkopen. Telenet biedt de Samsung Star, LG viewty, Sony Ericsson Naite en de Nokia 3720 voor de prijs van 1 euro aan in combinatie met het Walk & Talk 20-abonnement. Dat is een tweejarig abonnement met 118 belminuten. Het abonnement bevat geen sms-bundel dus klanten betalen voor iedere sms 24 cent. Ook mobiel internet is niet inbegrepen in de bundel, daarvoor moet nog 10 euro per maand extra betaald worden. Bij het data-abonnement geldt een datalimiet van 200MB. Iedere MB die meer verbruikt wordt buiten die bundel kost 65 cent.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters