Belstatus T-Mobile rond oktober weer werkend

T-Mobile heeft in een sms’je zijn klanten geïnformeerd dat de belstatus van de telco pas rond oktober weer werkzaam is. De telco heeft last van een grote storing die nog steeds door ettert.

Belstatus

T-Mobile is vandaag begonnen met het versturen van sms’jes naar klanten om hen op de hoogte te brengen omtrent de belstatusdienst van de telco. De telco heeft een nieuwe dienst in het leven geroepen om klanten op de hoogte te houden van de dienst. Klanten kunnen een sms sturen met daarin ‘belstatus aan’ naar het nummer 4422 en worden zo automatisch op de hoogte gehouden van vorderingen omtrent het systeem van T-Mobile. De telco heeft ook in de sms aangegeven dat ze er vanuit gaan dat rond oktober het systeem weer werkt en gebruikers hun status kunnen opvragen over hun tegoed.

Waar de problemen precies liggen is nog onduidelijk. T-Mobile is een tijd geleden begonnen met het integreren van de Orange-servers in de T-Mobile-servers, dat proces is echter niet goed afgerond en er zijn onvoorziene problemen opgedoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. orie -

  hallo,Ik heb ook nogsteeds probleem met die t-mobile
  Zij geven nogsteeds geen informatie over jou belstatus maar berekenen veel te veel op jou factuur.Een zij weten nogsteeds niet wanneer probleem word opgelost?maar klanten blijven gewoon teveel betalen.

 2. DerOllie -

  Ik lees dat ze vandaag zijn begonnen met versturen van SMS met de informatie dat belstatus pas in oktober weer beschikbaar is… Nog niets gezien maar het kan natuurlijk nog. Wel een vreemde zaak. Op je factuur stond de laatste keer wel gewoon de belstatus, dus die informatie is wel gewoon??

 3. maja -

  En je moet voor deze SMS wanprestatie van T-Mobile dienst eenmalig 7 eurocent betalen ! Is niet veel…maar dat vindt ik belachelijk schandalig en zeer klantonvriendelijk! 🙁

 4. Molecom -

  Dat is nog niets. Sinds 9 Mei vorig jaar had Vodofone al problemen met het opvragen van de belstatus. Tot op heden is er nog vaak geen belstatus op te vragen:(

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters