Krachtige phone: benchmark Galaxy Note 8 duikt op

De onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 komt steeds dichterbij en daarom lekt er ook steeds meer informatie uit over de nieuwe phone van Samsung. Nu is ook een benchmark van de Galaxy Note 8 opgedoken, waardoor we een beter beeld krijgen van de kracht van de smartphone.

Benchmark Galaxy Note 8

De benchmark van de Galaxy Note 8 komt uit Geekbench, de populairste app om de kracht van je telefoon te meten. Daar scoort de processor 1984 op de singlecore-test en 6116 op de multicore-toets. Dat is opmerkelijk laag voor een telefoon met de laatste chipset en 6GB werkgeheugen. De Galaxy S8 scoort boven de 2000 op singlecore en ongeveer 6700 op multicore. Het is echter goed mogelijk dat deze test nog niet op de laatste versie van de software is gedraaid. Daardoor kan de score negatief beïnvloed worden.

Benchmark Galaxy Note 8

Benchmark iPhone 8 verplettert benchmark Galaxy Note 8

Wat wel duidelijk is, is dat de iPhone 8 de Galaxy Note 8 hoe dan ook verplettert in benchmarks. Eerder lekte de benchmarks van Apples nieuwe vlaggenschip uit en daaruit bleek dat het krachtiger is dan welke Androidtelefoon dan ook. Op de single-coretest scoorde de iPhone 8 tussen de 4300 en 4600. Als alle kernen aan het werk gezet werden, haalde de telefoon een scoren van tussen de 7000 en 8500.

Verder lijken de twee telefoons overigens verrassend veel gemeen te hebben. Zowel de iPhone 8 als de Galaxy Note 8 zouden bijvoorbeeld een randloos scherm krijgen. Ook krijgt de Galaxy Note 8 naar verluidt 3D-Touch, een functie die Apple al sinds de iPhone 6s in zijn toestellen heeft.

Bron: BGR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ronald -

    BGR, de meest moddergooiende Apple fanboy site. Dat zegt genoeg. Het doet zich voor als nieuwssite, maar het is een Apple-marketingsite in vermomming.

    3D Touch zat al een jaar eerder in de Huawei Mate S voordat Apple het kopieerde. Waarom vermeld je niet dat de iPhone 8 alles, maar dan ook alles, heeft gekopieerd van de Galaxy S6/7/8? Draadloos snelladen, USB-C, waterdichtheid, OLED, multi-window multi-tasking, offline file manager, gezichtsherkenning, dunne bezels en ga zo maar door?

    En die benchmarks, daar klopt ook geen hol van. Allemaal pro-Apple leugens.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters